att bekämpa frissigt hår

Frissigt hår kommer på tal var och varannan dag och det är någonting som är rätt svårt att göra någonting åt. Det går genom enkla stylingknep att platta ner dom, men annars grundar små-håren oftast i den vardagliga vården av håret.

1. Det som jag tycker fungerar bäst är att föna ner dessa små-hår som gör att håret ser frissigt ut. Att tillsätta värme överhuvudtaget är nyckeln till det mesta, att tämja håret är min melodi.

2. En annan sak som är lite lustigt är att alla fönar sina hår upp och ner, för att få volym. Men sedan gnäller man på frissigt hår? Hur går den ihop? Vill du inte ha frissigt hår, föna då håret i hårets färdriktning så småhåren lägger sig ”under” hårstrået.

3. Olja, återfuktning och välmående hår. Vissa hårstrån går mestadels av p.g.a. allt onödigt plattande med plattänger, eller att man borstar håret för hårt eller har håret för mycket uppsatt så håret bryts av. Alla dessa punkter jag tog upp gör att håret ser och blir väldigt frissigt.

4. Om du väljer en mörkare hårfärg istället för blekta slingor så ser håret mindre frissigt ut.

5. Vården börjar i duschen, välj hårvårdsprodukter som passar till det syftet du vill uppnå.

Jag testade Living Proof – frizz shampoo och balsam i förrgår och är faktiskt lite förvånad över hur lent och mjukt mitt hår känns. Visst jag får ingen vidare volym, men inte alls att jag upplever håret tungt. Mer information om dessa produkter hitta ni HÄR

Dom kostar 209 kr styck!

IMG_0001-4 IMG_0002-5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Produkterna finns på bellbox salonger, men jag har inte hittat det någonstans i Sverige där man kan beställa dom 🙁 någon annan som vet?

  Sophie 2015-02-19 15:32:24
  Svara
 • Jag köpte mitt i Nacka Forum frisören som ligger mittemot Burger King.

  Maja 2015-01-09 20:13:44
  Svara
 • Ytterligare en hårborstfråga: svinborste eller inte? Jag får en känsla av att mitt hår blir ännu frissigare av svinborste men samtidigt får jag en härlig volym. När jag borstar med vanlig paddelborste eller fönborste upplever jag att det blir mindre frissigt men också mindre volym. Någon som upplever likadant?

  Sara 2014-08-08 16:29:58
  Svara
 • Hej Elin!
  Var kan man köpa living proofs produkter? Har googlat men hittar enbart information men ingen återförsäljare.

  Therese 2014-08-08 14:26:46
  Svara
 • Jag har en fråga angående hårborstar från Mason pearson. Är de så bra som vissa säger? Är de värda sitt pris och vad kan man egentligen förvänta sig för skillnad på håret mot en vanlig borste? Älskar din blogg!

  Emma 2014-07-16 23:19:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!