Den perfekta mellanlängden

Det har varit väldigt mycket tjejer detta år som valt att klippa av sig håret, saxen har gått i högvarv kan jag säga. Oftast när mina kunder vill klippa av deras jättelånga, slitna hår så har dom håret långt under brösten och vill börja om på nytt. Jag behöver oftast klippa av kundens hår för att kunna göra den färg som kunden vill, dom där långa skadade topparna klarar inte av att färgas. 

En sådan kund är väldigt kinkig med längden på sitt hår, så att göra en mellanlängd är faktiskt ett vinnande kort. Det är fortfarande långt med oändliga styling-möjligheter, man kan färga i stort sett vilken färg man vill, håret är fräscht och det går inte att hitta en sliten topp – den känslan är magisk. 

Så till dig som vill göra en förändring men inte klippa page så är mellanlängden helt fantastiskt. Jag hittade en bild på en tjej som enligt mig har den perfekta mellanlängden, sen blir håret betydligt mycket fylligare och tjockare när man klipper så pass mycket.

PS. Ni kan söka på ”mellanlängd” i sök fältet HÄR – så kommer det upp mer inlägg om det!

mellan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!
  Vill först säga att jag är jätteglad att jag har funnit hit till din blogg. Du är jätteduktig!
  Det är såhär att jag vill börja ta hand om mitt hår mer och då vill jag börja använda bra produkter och få ut så mycket som möjligt av dem. Jag har fått väldigt bra tips ifrån dina blogginlägg och jag har fastnat för Kevin Murphys produkter från det du har skrivit om dem. Jag vet dock att de är lite dyra men om de är så bra som folk säger, och även du, så känns det värt att köpa dem. Jag har ett typiskt skandinaviskt hår som är mellanlångt, tunt, blont, färgat och torrt. Så då undrar jag om du tycker att det är värt att köpa Kevin Murphy produkter? Tänkte först börja med hårinpackning, olja och en leave-in produkt och senare börja med schampo och balsam. Har du några tips?:) För eftersom jag inte vet så mycket om hårprodukter så vågar jag inte chansa att köpa något utan att ha frågat någon som är bra inom detta område. Eftersom produkterna är dyra och så. Tacksam för svar och tips om andra produkter om det skulle va bättre för mitt hår:)
  Kram
  Svara

  Kristin 2014-08-09 13:17:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!