Hur många tänger har ni?

Jag höll på att rensa lite i badrummet innan och upptäckte att jag kanske har lite för många tänger. Det går i perioder när jag använder vissa, men det finns alltid två av dessa som jag använder mest. Det är min dunderfön från Amika och min locktång från Amika (curler set) – jag har med mig dessa två vart jag en går. Alla dessa tänger har jag skrivit om så använd sökfunktionen här över och sök på Amika (te.x) så kommer all info.

Men det värsta är att detta är bara en del , jag har dragit med mig mycket till salongen också. Herregud, jag skulle kunna ge tänger för ett helt fotbollslag snart. Hur är det med er? Hur många olika tänger äger ni? 

IMG_0002-12

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej, jag undrar om du skulle kunna tipsa om de bästa plattängerna och locktängerna?
  Tack på förhand 🙂

  Moa 2014-08-12 11:40:59
  Svara
 • Haha jösses, jag har nog utan att överdriva ca 15 olika tänger/fönar. Hur många använde jag? Max 5. 😛

  Amanda 2014-08-11 12:13:26
  Svara
 • Ingen 😛

  carro 2014-08-11 11:03:54
  Svara
 • Har faktiskt också sjukt många tänger, särskilt med tanke på att jag inte på något sätt jobbar med hår. Har två plattänger, 2 volymtänger, 3 locktänger och en fön! Haha.

  Annie 2014-08-11 09:11:27
  Svara
 • elin vad tror du sliter mest på håret; hårfön eller plattång. Vi utgår att båda produkterna är i toppklass. Tack på förhand/ AK

  AK 2014-08-10 20:39:07
  Svara
  • Svar på AKs kommentar.

   Hej!
   Det spelar ingen roll vilken tång du använder. Det som sliter mest är onödigt mycket användning av tänger samt att man inte skyddar håret mot värme. Kram Elin

   Elin Johansson 2014-08-12 13:06:26
   Svara
 • Hej här kommer ett rop på hjälp!
  Jag är naturligt platinablond och färgade håret brunt för några år sen. Ville bli blond igen i våras men det blev GRÖNT/GYLLENE! Gjorde detta hemma men för att rätta till mitt misstag gick jag till frisören som bara nyanserade håret trots att jag hade 1 cm utväxt så min utväxt va ändå ljusare än resten av håret. Detta va i juni. Nu är jag tillbaka till grönaktigt gyllenblond med 2.5 cm utväxt. Jag har inte råd att gå till frisören för jag är arbetslös så mitt enda val fall jag ska färga är att göra det hemma, men är rädd att det ska bli fel igen. Finns det något annat som kan rädda mitt hår?

  Caroline 2014-08-10 19:37:14
  Svara
 • Det var många haha! Själv har jag en plattång, en volym/våffeltång, en hårfön och en locktång. Så 4 🙂

  Solin 2014-08-10 18:31:17 http://solinj.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!