GOLD CRAVINGS – Nya hårborstar

Jag är helt inne på guld, mässing eller roseguld just nu. Hösten är på ingång och jag tycker guld är höstens wanted. Därför tänkte jag visa er några nya hårborstar som jag tycker ni ska kika lite närmare på. Jag gillar Mason Pearson borstarna, som har invaderat varenda badrum den senaste tiden. Nu är det dags för några nya märken att träda fram.

gold

1. Först och främst så ÄLSKAR jag alla borstar från Olivia Garden. Dom finns i många olika typer och jag avgudar deras look, hela stylingen blir mycket roligare. Jag såg att Lyko.se hade några varianter, annars kan ni läsa om dessa HÄR

2. Sen har jag hittat en superbra borste till som jag vill klicka hem. Aerin – Large Gold Hairbrush – som är  handgjord av naturborst från Italien. Jag har hittat en sida HÄR för mer information.

3. Den sista borsten som många av er gillar, TANGLE TEEZER – Tangle Teezer Compact Styler GOLD. En superbra, billig borste som passar perfekt till att borsta håret i blött.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!