Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Prisvärda torrschampon

Igår när jag var på Åhléns och skulle köpa några nya ögonskuggor så ramlade jag över Batiste torrschampon. Dom har kommit med några nya varianter vet jag och jag har alltid velat testa ”Oriental”, plus så hade dom någon kampanj på dessa så jag fick med mig två varianter hem. Jag har alltid gillat Batiste torrschampon just för att jag tycker om är väldigt prisvärda och ger en fräsch känsla på hela håret. Ett plus är också att dom har många olika dofter vilket gör att man kan hitta en variant som passar alla. Jag gillade ”Oriental” bäst, doftar härligt och den är lätt att jobba in i håret!

Har ni testat Batiste torrschampon? 

IMG_0004-10

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag har Baptiste XXL som luktar neutralt vilket jag gillar.

  ErikaJ 2014-08-14 19:24:23
  Svara
 • Tack för en toppenblogg!
  Jag har en fråga: när jag lockat håret så är det alltid rakt igen nästa dag. Kan man på något sätt bevara lockarna så man inte måste slita på håret med värmetänger varje dag?

  Cecilia 2014-08-13 21:39:28
  Svara
 • jag har tre torrschampon från batists 🙂 älskar dom (blush, fresh och tropical)

  lina 2014-08-12 22:24:30
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!