Dagens smarta tips

Jag vill verkligen tipsa er om dessa smarta hårnålar. Dom är helt matta och underlättar stylingen väldigt mycket, tycker jag. Jag gillar inte när man sätter upp håret och hårnålarna skimrar igenom håret, det ser så fult ut. Dessa fäster sig mycket bättre i håret och mina favoriter dom få gånger jag sätter upp håret. Jag såg att några liknande finns på Bubbelroom, HÄR för 199kr/ca 300gr

IMG_0002-13

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag har en ”panik” fråga till dig eller mer en fråga som jag måste ha ett relativt snabbt svar på. (Ska snart fixa mitt hår)
  Jag är en tjej som har typ lite råttfärgat hår i grunden men sen så slingar jag det så att nu är jag väldigt blond men med en grotesk och jobbig utväxt!
  Jag har tänkt på de där med utväxten sen jag slingade mitt hår sist och de jag har tänkt på är att göra en soft ombre eller en väldigt ljus ombre.
  Det som gör mig lite tveksam är att du sa nu i din frågestunds video att färgen kan lätt ”ramla av” och se dassig ut om man färgar på med en brun färg!
  Frågan är då, hur tycker du jag ska göra för att slippa de blonda med utväxten? Kommer de fungera med en sombre eller måste jag färga de brunt?
  Jag hade så gärna klippt mig hos dig om jag hade möjligheterna men nu bor jag på Gotland så nu är det ganska svårt 🙁
  Jag hoppas på ett svar då jag är väldigt beroende av mitt hår och vill att de ska vara snyggt!
  Kram, Maja!

  Maja Kolmodin 2014-08-14 00:08:56
  Svara
 • Hej! Jag är en tjej på 20 år som har fårt hanteras med ett problem som har gjort tillvaron väldigt jobbig för mig. Jag älskar hår och älskar att styla mitt eget hår. Men för ungefär 8 månader sedan märkte jag att jag började tappa VÄLDIGT mycket hår, alltså onormalt mycket. Jag vet att man har perioder som man tappar mer än vanligt men den här gången var det väldigt mycket mer än normalt, till och med min frisör märke att det hade blivit väldigt mycket tunnare än vanligt. Jag har alltid haft mycket hår men tunna hårstrån så när jag tappade sådär mycket hår fick jag väldigt tunnt hår. Detta gjorde att jag fick väldigt dåligt självförtroende när det gällde mitt hår. Jag har såhär i efterhand kunnat pussla ihop både det ena och det andra som jag tror spelar roll i mitt hårs välmående, bl.a. Stress på jobbet, dålig kost, stress i personliga livet och lite annat. Jag började dessutom använda två produkter av keastase som gjorde att jag var tvungen att föna och platta håret varje gång efter att jag tvättat håret, platta brukar jag göra men föna gjorde jag aldrig. Dessutom klippte jag av håret lite längre än vanligt och hel rakt över allt så jag vet inte om det bidrog till att jag kände att jag hade mindre hår. Men hur som helst så har mitt hår inte reparerar sig själv än trots att jag slutat föna eller platta det över huvudtaget och jag äter vitaminer och hårtabletter, jag vet inte vad jag ska göra för jag känner att det här är ett jätte problem för mig.. Så min fråga till dig är, vad ska jag ta mig till?? Jag saknar mitt gamla ”tjocka” hår och det verkar inte som att jag någonsin kommer få tillbaka det?? Kommer jag ha såhär resten av mitt liv nu? Kommer det tillbaka? Finns det några hjälpmedel? Ska jag klippa av allt igen? Jag har en miljon frågor så jag är JÄTTE tacksam för hjälp!!
  / tunt hår

  Tina 2014-08-13 19:43:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!