Makeover – Blondemania

Igår hade jag fina Ellen som ville renovera sitt hår till max kan man säga. Som ni ser på bilderna här nedan så sjöng hennes hår på sista versen. Det var väldigt lågt, trasigt, slitet och orange/blondt efter att ha gått från brun till ljusare. Hon var så härlig just för att hon hade bestämt sig, klipp av allt slitet så jag kan få bli blond – hon hade klart för sig vad som krävdes. Jag bara Ä L S K A R när kunden tar detta steg och jag visste ju att fick jag klippa bort mycket på håret så kan jag göra en smashing blond färg – samtidigt som hon kommer få världens fräschaste hår.

Jag klippte bort nästan 20 cm, skapade en frisyr och hon fick en perfekt blond färg. Lycka på hög nivå!

before

Före

after

Efter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så snyggt och en sån längd som jag skulle vilja ha, men har ganska tunt hår och inget håller vad jag en gör. Men jag ska sluta att drömma. Har alltid önskat att ha långt trivs inte i kort har just nu halvlångt men skulle behöva lite mer frisyr inte att det bara hänger platt. Har du några förslag? Tack för du finns älskar din blogg.

  Monica 2014-08-17 20:25:49
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag var nyligen hos frisören och skulle gå från blond till brunett. Efter första besöket var det ingen skillnad alls på längderna utan bara endast lite mörkare i botten. Jag fick då en tid till för att fixa till detta och vi skulle skina i mörkare i längderna för att hon ansåg att det skulle bli bäst. Idag är jag mörk i botten och grå med blonda inslag i längderna. Och när jag nu ringer tillbaka anser dom att dem inte kan göra något mer åt de då det kommer bli alldeles för skadat om de färgar en gång till. Håret är idag torrare än vad det var när jag gick dit för första gången med en hårfärg jag inte vill ha. Snälla hjälp vad ska jag göra ?

  Lovisa 2014-08-15 17:54:25
  Svara
 • Så ZuperZnyggt!

  Ingela 2014-08-15 12:07:28
  Svara
 • Hej!

  Ville bara säga tack för att du ger en sån inspiration hårmässigt. Jag har sedan ett tag sparat ut mitt hår, toppat det med jämna mellanrum osv. Men under sommaren har håret blekts, så håret hade inget liv. Så jag tog steget och klippte bort ca 15cm så jag fick en härlig mellanlängd och färgade håret en guldig brunfärg. SÅ NÖJD!

  Moa 2014-08-15 11:51:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!