– Nu är det dags att dämpa ner –

Det kom upp en fråga i min frågestund där någon frågade om det var snyggt att lägga bruna slingor i ett blont hår?! Jag svarade på den frågan i en video HÄR, om ni inte har sett den än. Jag har inte kunnat släppa detta, så jag ville verkligen visa er hur det kan se ut om man dämpar ett solblekt och blonderat hår till en mörkare nyans bara.

Det är lite samma princip som när jag gör mina ”ombrefärgningar”, men skillnaden är att jag jobbar med en mörkare ton i botten och möter upp ljusare och ljusare. Men jag tycker denna beiga, honungs, krämiga blonda färgen är så sjukt snygg nu när vi blivit lite solbräda och vill upplevas lite mer harmoniska i helheten. Genom att dämpa håret med denna typ av färg så spar vi lite på håret också, det är mycket mer skonsamt att tona ner håret än att slinga upp håret ljusare efter sommaren. Du får en glansigare färg med lyster och när vi ska börja sminka på oss igen efter semestern så är denna färg betydligt mycket mer passande än det blekta burret som blir.

Eller vad tycker ni? 

aug1 aug2 aug4 aug5 aug6 aug7

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Jag funderar på att skaffa mig en lugg, men jag har ett lågt hårfäste och jag vill ha min lugg lite tjockare och ja, längre. Borde jag strunta i en lugg då? Hur vet man om man passar i en lugg? 🙂
  En annan sak jag funderar på är att jag också vill ha en bronde hårfärg, som på bilderna! Men jag har inget blont hår, jag har lite brunt hår.
  Hur ljusar man upp brunt hår? slingor på topparna?
  Kram 🙂

  Laura 2014-08-16 15:28:13
  Svara
 • Passar Kevin murphy’s hydrate me serie till lockigt hår? Har inte sett schampo/balsam från Kevin murphy som är för lockar.. Men lockar behöver fukt så hydrate me kanske passar? Eller finns det nån mer passande serie ur det märket? 🙂
  Kram

  Frida 2014-08-15 18:59:42
  Svara
 • Hur dämpar man ner det då? Slinga med andra blonda nyanser bara eller? 🙂 ska till frisören å vill bli lite mörkare blond så vad ska jag säga? tacksam för svar, din blogg är en stor inspirationskälla!!

  Hanna 2014-08-15 18:56:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!