– My new hair –

Åh, jag har haft en riktigt bra lördag. Jag fick sovmorgon (så skönt), sedan pallrade jag mig till Evelina för att få mitt hår fixat. Som ni vet så använder jag mig av Glorious Hair Exensions, jag har skrivit om det HÄR. Jag har mycket hår i mig själv så jag behöver sätta i rätt mycket hår, jag tror Evelina fick in 145 st slingor. Jag älskar mycket hår och med tiden så klipper jag det alltid kortare och kortare just för att lörhåret alltid ska vara fräscht.

Är det någonting jag inte gillar när man sätter in nytt löshår så är det första dagarna. Jag är väldigt håröm och det spänner en del i hårbotten samt är löshåret nytt och ”fabrik-behandlat”. Så efter några tvättar så smälter löshåret mer in i håret och stylingen blir mycket snyggare. Här nedan har ni några bilder från idag, jag kommer styla håret ordentligt och ta nya bilder om några dagar.

Sen får ni hålla koll på en ny frågestund, del 2 som kommer här i dagarna! Tack SÅ mycket för all underbar feedback jag fått, ni är för fina!

elinss elin elins

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vart är dina fina kläder ifrån? Min lillasyster fyller år snart och hon skulle älska den outfiten! Svara gärna till min mejl om du inte vill göra ett inlägg om det här på bloggen! Stor kram

  Vilma 2014-08-18 17:09:31
  Svara
  • Svar på Vilmas kommentar.

   Hej!
   Men vad roligt, nej men ingen fara. Både kjolen och tröjan är från Zara och skorna är Nike Air 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-08-21 22:32:05
   Svara
 • Hej fina du.

  Vet du om någon gör glorious i skåne? Helsingborg/malmö?
  och hur mycket det brukar kosta? 🙂

  sofie 2014-08-17 12:08:34
  Svara
 • Jag vill också göra glorious extentions, vart går jag? (Sthlm) 🙂

  Olivia 2014-08-16 21:46:31
  Svara
 • Hej Elin! Först vill jag säga att du har en fantastisk blogg, en av mina favoriter 🙂
  Jag har en fråga, jag letar värmeskydd. Jag vill ha ett värmeskydd i kräm/lotionform som jag lägger i efter dusch, sen vill jag att kunna använder värmetänger dagarna efter det. Finns det något du kan rekommendera mig? Jag har kikat på kerastase, redken, kevin murphu bla.
  Tack på förhand!
  hälsningar Nina

  Nina 2014-08-16 20:52:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!