Läsarfråga – Vad ska jag välja?

Hej Elin.

Hittade din blogg av en slump och gillar den verkligen! Tack för alla bra tips och trix!! 🙂
En fråga om plattång vs locktång. Jag är i valet och kvalet vad jag ska köpa. Har en locktång (smal kon) och vill ha lockar som sitter bra och är lite ”svalliga”. Jag har långt asiatiskt hår där lockarna inte sitter särskilt bra tyvärr.
Min frisör tipsade om GHD Eclipse som är urdyr såklart. Men har även tittat på en större kon som gör större lockar, t ex Cera Wand. Det är ju absolut skillnad på pris…. Vilken skulle du välja?

 

Hej! 

Tack så mycket, kul att tycker om min blogg!

– Självklart är det skillnad på pris, men det är också skillnad på typ av tång. GHD Eclipse är en plattång och Cera Wand är en locktång , en bra plattång är oftast dyrare än en locktång.

Men om du har långt asiatiskt hår så tror jag faktiskt att du ska köpa en bra plattång för att få snygga lockar och lockar som håller. En plattång är lite mer aggressivare och ger en mer punktlig värme som gör att håret formar sig lättare. Visst, vill du få svall-lockar så ska du använda dig av en locktång – men du kommer få hålla på att locka håret hur länge som helst och lockarna kommer inte att hålla. Plattångslockar blir ”hårda” i början, men andra dagen efter styling så är dom perfekta.

Mitt tips till dig är alltså att köpa en bra plattång, låt stylingen ta lite tid och fixera med saltvattensspray. Du kan kika på min video HÄR där jag visar hur man lockar med plattång.

Stort Lycka Till!
Ps. Alla plattänger från GHD är superbra, mina favoriter!

elinjohansson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack så mycket för snabbt svar Elin!!
  Då ska jag def överväga en GHD, och på dig verkar det ju som att jag kan välja vilken som – det behöver inte vara den dyraste Eclipse… 🙂

  Annie 2014-08-25 21:17:50
  Svara
 • Hej Elin!

  Tänkte höra vad du tycker om färginpackningar? Är det något du rekommenderar och har du i så fall tips på bra märken? 🙂

  Johanna 2014-08-18 15:28:12
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna!
   Jag älskar färginpackningar och mina favoriter är dom från Revlon ”färgbomberna” som man oftast kallar dom.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-08-21 22:33:04
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!