Dagens look // tvinnad med slarvig fläta

Igår tvättade jag löshåret för första gången efter finaste Evelina satt i håret på mig (lördags). Det känns alltid så bra när första tvätten är gjord, håret börjar forma sig mer med mitt hår och spänningen i hårbotten börjar släppa. Men jag kan fortfarande inte sätta upp håret (aj) , så det fick bli en tvinnad look med en slarvig fläta längst ned för att piffa till det lite  – jag lockade även håret innan med en locktång och borstade ur lockarna så jag bara får vågigt hår. Ni kan titta in HÄR – så visar jag hur jag lockar håret.

Känslan är magisk, ingenting som sticker fram eller trasslar. Love my hair!

tisdag tisdag2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin, Kul med en riktig Hårblogg, svårt att hitta någon i den kategorin, och med den kvalité som du har på din blogg. Superkul att läsa och suga åt sig av dina bra tips. En fråga även från mig, jag äger ingen hårfön, och har alltid låtit mitt hår självtorka, men jag såg på en annan blogg, Petra Tungårdens, att hon hade en värmeborste som var bra enligt henne. Jag vart då lite sugen att investera i något liknande, då jag dels vill ´gömma´de där småhåren som sticker upp, och föna till mitt hår snyggt. Jag har alltid så länge jag kan minnas varit korthårig, men har sparat ut nu så att mitt hår snart är ner till brösten. Vad rekomenderar du, en hårfön eller en värmeborste?

  Ha en underbar dag! / Elin

  Elin 2014-08-20 11:25:32
  Svara
 • Hej Elin!
  Vill börja med att säga att jag älskar din blogg och genom att läsa den har jag fått viljan att ta bättre hand om mitt hår vilket redan har lönat sig.
  Nu till min fråga, jag är väldigt intresserad av att prova schampo och balsam från Kevin Murphy eftersom du pratat så gott om det märket, men det jag undrar är vilken ”serie” jag ska köra på?
  Jag har rätt tjockt, skandinaviskt, vågigt och lite halvslitet hår. Som jag förstått så använder du angel-serien när du tvättar ditt hår och jag undrar om den skulle passa mig med?
  Jättetacksam för svar!

  Johanna 2014-08-19 16:37:43
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna!
   Men tack så mycket, vad roligt 🙂
   Ja då tycker jag du ska använda Kevin Murphy – Born Again serien. Glöm inte att klicka hem inpackningen, det är helt MAGISK.
   Lycka till!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-08-21 22:29:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!