– Till det bättre –

Kom ni ihåg mitt inlägg om att ni skulle dämpa er lite? Haha – missade ni det inlägget så kan ni klicka HÄR. Idag kom gulliga Paula till mig för att bli av med hennes super blekta, gula och slitna hår. Eller rättare sagt, förbättra helheten. Jag dämpade grunden så hon fick ett djup som passade henne mer men ändå behöll mycket utav det blonda. Jag färgade topparna i en snyggare blond nyans och klippte igenom håret ordentligt.

Vad tycks? Ska vi dämpa blondinerna för gått? 😉

beforeafter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!

  Jag har i flera års tid använt mig av löshår eftersom jag verkligen inte tycker om mitt egna hår. Mitt hår är tunnt, kort och väldigt slitet. På mitt jobb måste jag även ha uppsatt hår varje dag vilket också lett till att överhåret har gått av och liknar nu mer en ful hockeyfrilla.. Varje gång jag tar bort löshåret har jag verkligen ångest över hur mitt egna hår ser ut och vill lika snabbt som jag tar bort det sätta i nytt igen för att jag verkligen inte trivs med mitt korta, tunna, slitna hår.

  Jag vet ju självklart att det inte blir bättre av att jag sätter i nytt hår igen (använder mig av microringar) men jag vill verkligen inte gå runt utan löshår..

  Vad har du för tips till mig? Vill verkligen att mitt hår ska växa och att kvalitén ska bli bättre så att jag kan vara utan löshår. Under tiden känner jag dock som sagt att jag inte kan vara utan så vilket löshår skulle du rekommendera mig att använda under tiden?

  Skulle vara väldigt tacksam över alla tips jag kan få! 🙂

  Sara 2014-08-20 16:56:07
  Svara
 • så snyggt!

  Sanna 2014-08-20 12:42:42
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag behöver en liknande behandling för mitt lika blekta, trasiga och blonda hår. Problemet är bara att jag inte befinner mig i Sverige just nu, eller på ett tag heller för den delen. Skulle du kunna säga vilken färg/er du använt dig av så jag kan säga det till frisören här?
  Tack så väldigt. 🙂

  Mahtab 2014-08-20 07:22:45
  Svara
 • Snyggt!!!
  Har du testat Pro Hair Super Styler? Nån slags fön/borste? Fungerar den?

  Kris 2014-08-20 05:55:46
  Svara
  • Svar på Kriss kommentar.

   Tack 🙂
   Yes, den har jag testat. Det är en fön som är formad som en borste, den fungerar om man vet vad man håller på med. Men testa den och lär dig att volymföna.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-08-21 22:26:53
   Svara
 • Fantastiskt!!
  Exakt vad jag behöver i mitt hår trots att min utväxt/grundfärg är ljusare.
  Synd bara att jag bor i Umeå för tillfället. Hur lång kötid är det hos dig? Skulle lätt vara värt att flyga till Sthlm för det där barret! 🙂

  Marie 2014-08-19 23:22:17
  Svara
 • Wow, blev superfint! 🙂

  Maria 2014-08-19 22:56:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!