Alla vill ha en ”Petra”

Ingen kan ha missat Allsång på Skansen i år, både ris och ros. Men det jag uppmärksammade mest var Petra Marklund’s frisyr, HUR snygg är inte människan? Jag tror att denna frisyr blir höstens ”snackis”.

Att fler och fler klipper av sig håret är ingen nyhet, men jag måste säga att denna korta uppklippta page är så fashion som det kan bli. Jag tror vi kommer få se flera ”Petra” frisyrer denna höst och vinter.

petra1 petra2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Nja jag tycker inte att Petras frisyr är snygg alls. Trist page. Men eftersom hon är snygg och har cool stil så tycker man att det är snygg.

  ErikaJ 2014-08-24 10:07:22
  Svara
 • Hej! Min mamma är föredetta frisör och skulle göra en ombre på mig. Med riktigt blekningsmedel osv. Men denna gång så hade vi i det i 20min och det blev ljusare än vad vi trott dels för att topparna nog var torra och jag satt i ett rum med kamin som nog gjorde hela processen lite snabbare. Nu har jag en ”ombre” som är i två delar (alltså mörkt brunt hår först sen blont/orange. Hur ska jag fixa till den på bästa sätt? Färga hela håret, försöka göra om ombrén eller tona? Visst är frisören ett alternativ, men vore smidigast om man kunde fixa det själv!

  Maja 2014-08-20 23:16:58
  Svara
 • Just det….jag kommer definitivt köra på mellanlängden tack vare dig 🙂

  Andrea 2014-08-20 22:27:21
  Svara
 • Hej Elin.

  Du ska bara veta hur glad jag är att jag hittade din blogg igår <3
  Vilken inspiration du ger! Jag ska till frisören om några veckor och letar efter bästa frisyr och färg.
  Jag undrar hur hårtrenderna ser ut i höst, framför allt färgerna?

  Tack på förhand

  Andrea 2014-08-20 22:22:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!