VIDEO – Frågestund del 2

Hej mina vänner!

Nu är det dags att publicera del två av min frågestund. Jag måste passa på att TACKA er fina människor som har gett så fina kommentarer på första videon. Jag har ju som sagt varit super nervös men denna gång kändes allt lite lättare. Så här under kommer tio nya frågor, denna video blev också lite länge (har en tendens att prata för mycket) haha.

Men hoppas ni gillar det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du säger att du lockar håret en gång och sen håller det i 3 dagar. Hur sover du med håret i så fall? Om man sover med fläta så blir det helt andra lockar ju..

  Sanna 2014-08-22 12:57:05
  Svara
 • Måste kommentera denna video med! TACK! Jättekul att kolla på. Du verkar så härlig och man kan ju verkligen inte tro att du bara gjort två videos! Super proffsig. Kram på dig Elin!

  Josefin 2014-08-21 21:50:47
  Svara
 • Kan inte du visa nån bild på hur ditt hår ser ut utan löshår? 🙂

  Louise 2014-08-21 21:44:25
  Svara
 • Kan du inte snälla tipsa om lite billigare produkter men som ändå är grymma? För oss som inte har råd att lägga för mycket pengar. Speciellt vill jag veta om du har nån bra fuktbomb eller leave in balsam? 🙂

  Sandra 2014-08-21 20:09:53
  Svara
 • Hej Elin! Jag älskar din blogg och jag har en fråga: jag har problem med min hårbotten, den är väldigt torr och det samlas vita små mjäll i den, ibland kliar den. Jag tvättar håret ca 3 gånger i veckan och tar väl hand om mitt hår. Jag har testat mjällshampo från apoteket och system 4’s produkter och inget hjälper. Vad är ditt bästa tips?

  Josefin 2014-08-21 19:15:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!