Läsarfråga – Passar jag i lugg?

Hej!
Jag funderar på att skaffa mig en lugg, men jag har ett lågt hårfäste och jag vill ha min lugg lite tjockare och ja, längre. Borde jag strunta i en lugg då? Hur vet man om man passar i en lugg?
En annan sak jag funderar på är att jag också vill ha en bronde hårfärg, som på bilderna! Men jag har inget blont hår, jag har lite brunt hår.
Hur ljusar man upp brunt hår? slingor på topparna?
Kram

Hej! 

Ska jag vara helt ärlig så tycker jag man inte passar i en tjock, lite längre lugg om man har kort panna. Ansiktet ser väldigt kompakt ut och man ser tjockare ut – tyvärr. Men vill du verkligen klippa någon typ av lugg så tycker jag en snedlugg passar mycket bättre eller en ”delad” lite kortare lugg.

Det går jättebra att färga en ”Bronde” på ett ljusbrunt hår, man tänker bara tvärtom.
Lycka till!

 

luggar

Här ovan har du några riktigt snygga luggar som inte kommer kännas för mäktigt mot ditt ansikte!

jennifer

Jennifer Lopez tycker jag passar i vad hon än bär upp, här har du tre olika luggar och hon passar i varenda en.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin! Jag har en fråga gällande hårlängd. Är det så att om man som mig har skandinaviskt vågigt/lockigt hår med rätt tunna men många hårstrån att de är svårt att få det att bli långt? Kan det bero på att jag slingar och tonar det ibland? Eller är det något annat man ska tänka på med just den hårtypen? Tycker din blogg är grym och har verkligen börjat ta hand om mitt hår efter att jag hittade denna blogg! 🙂

  Emma 2014-08-23 11:28:55
  Svara
 • Hej och tack för en jättebra blogg! Den inspirerar mig verkligen och har fått mig att ta bättre hand om mitt eget hår.
  Kan du ge tips på frisyrer som passar en med ganska rund huvudform och lågt hårfäste/kort panna. Skulle verkligen uppskattas!

  Alva 2014-08-22 14:52:54
  Svara
 • Hej Elin!
  Tack för en inspirerande blogg, har lärt mig så mycket sen jag började läsa den.
  Nu till frågan, i oktober kommer jag att åka till Marocko och stanna där i 3 månader eller längre. Dagarna kommer bestå av mycket sol,bad och surfing. Jag förstår att det kommer slita mycket på håret, men hur skyddar jag det som bäst? Och vad kan jag göra för att det inte skall bli för torrt av solen och saltvattnet?

  My 2014-08-22 11:04:54
  Svara
 • Hej Elin,
  Jättefin blogg, har mailat dig ang. tid för ett tag sedan, kul om du skulle kunna svara!
  MVH

  Joanna 2014-08-22 10:25:17
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en sånn inspirerande blogg har fått så mycket hjälp av dina tips!

  Jag har nu under det senaste 1,5 åren äntligen fått mitt hår att växa och bli starkt. Mitt hår hat aldrig mått så här bra förut. Men nu är det så här att jag ska ge mig av till Asien i ett halvår och då spendera dagarna i solen och havet. Och det känns som om allt slit kommer vart förgäves och att jag kommer få klippa av mitt hår när jag kommer hem igen..

  Har du några super bra tips till oss som kommer spendera vintern i varmare breddgrader?
  Väldigt tacksam för svar!

  Emelie 2014-08-22 10:23:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!