– Lär dig styla ett fettigt hår –

Nuni mina vänner – nu ska ni allt få lära er styla era hår när det är fettigt. Jag vill inte höra fler undanflykter att man inte står ut och att man inte känner sig fin när håret är flottigt. Jag har lösningen: 

Igår när jag kom hem från jobbet så hade jag så mycket jobb som jag ligger efter med och en mailbox som är utan dess like. Jag behövde laga mat, planera för idag och den största ångesten av allt – jag var tvungen att tvätta håret. Men jag tänker trotsa och visa att det går att se flawless ut fast håret är flottigt. Jag säger alltid att man ska utnyttja det vi redan har, så det gjorde jag.

1. Eftersom håret redan är platt och volymen har försvunnit med spöregnet som kom när jag gick från bussen så använder jag mig utav det. Jag tog fram plattången och lekte loss med den.

2. Jag plattade håret halvvägs, sedan lockade jag halva håret. Jag valde den benan jag redan hade, varför kämpa emot håret?! Lät lockarna svalna och sprayade MASSOR med olja i hela håret. Sedan borstade jag ner allt hår med en svinborste, formade lockarna lite med fingrarna.

3. Sprayade luggen så den håller sig på plats. Satte ena sidan hår bakom örat och såg till att ”sov-virveln” var nerkammad ordentligt.

Det var inte svårare än så, nu har jag hunnit med massor och även detta inlägg till er. Nu kommer jag spara på håret ännu en dag och med tanke på att jag valde vårdande olja som ”styling” så får håret en extra fuktboost. 

aug1 aug2 aug3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Superbra tips 🙂 Vilken olja använde du?

  Sofie 2014-08-27 09:52:36
  Svara
 • Åh så fint! Ett väldigt behövligt tips från mig, när mitt hår blir fettigt förstörs verkligen hela mina dagar känns det som.. haha 😀

  Solin 2014-08-26 19:47:58 http://solinj.blogg.se
  Svara
 • när du tar ena sidan bakom örat, fäster du det då med ngn hårnål eller? :)ska försöka mig på detta tänkte jag

  Josefin 2014-08-26 15:31:32
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Nej, jag drar bara håret bakom örat 🙂 men det går lika bra att fästa håret med några hårnålar.

   Elin Johansson 2014-08-27 12:03:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!