– Tips på hur du tämjer ditt hår –

För er som har svårformat och frissigt hår kommer älska detta tips som jag tänkte ge er idag. Det finns vissa serier som inte riktigt kommer fram ordentligt och det är denna serie:

Redken – SMOOTH LOCK

 • Det är en serie som innehåller schampo, balsam, inpackning, värmeskydd och leave-in lotion. Denna serie passar dom som har mycket hår, frissigt och till dom som har väldigt svårt att forma håret. Jag tycker om produkter som ger lite extra värmeskydd, och det gör denna. Glöm inte heller att köpa med leave-in lotion så du lättare kan föna ut håret på ett enklare sätt. Jag tycker även denna serie passar till dom som har väldigt lockigt hår, men då skulle jag nog välja en styling-lotion för lockigt hår som appliceras i handdukstorkat hår för att ge lockarna spänst.

– Produkterna hittar ni HÄR – 

IMG_0002-13 IMG_0005-5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag har en liten fråga. Jag har väldigt långt hår, det är på snudd nästan ner till rumpan. Det är väldigt frissigt och blir väldigt lätt tovigt. Jag använder moroccan argan oil och saltvattenspray. När jag lockar håret så håller sig inte lockarna mer än en timme oavsett vad jag gör. Så jag undrar om du har något bra tips?

  Tack för en fin blogg med bra tips du har hjälp mig med mycket! / Johanna

  Johanna Huss 2014-08-28 22:31:50 http://elin.damernasvarld.se
  Svara
 • Hej! Jag tvättar håret var 4-5 dag då jag har problem med att det blir fett väldigt lätt , så under ca 1 år har jag vant mitt hår med det. Jag tränar ofta och då brukar jag skölja igenom och applicera balsam i längderna enbart. Jag läser själv till frisör andra året och vi har använd oss av redken så det är väl det märket jag är intresserad av. Jag har rätt slitet hår eftersom jag gjort en ombre i höstas där jag blekte . Kan du tipsa om en bra serie? 🙂 älskar din blogg!

  Andreatherese 2014-08-26 14:36:22 http://nattstad.se/andreatherese
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!