Breaking News // GHD-locktång?!

Hej mina vänner!

Ni kommer inte tro mig när jag tänker berätta detta för er. Ni vet så väl att jag älskar alla tänger från GHD, men det har fattas något – en LOCKTÅNG. Om GHD levererar dom bästa plattängerna på marknaden så måste dom snart komma med en locktång – DET HAR DOM NU GJORT. 

Jag blev bjuden på ett supertrevlig event på Musikaliska där GHD presenterade deras nya locktänger GHD Curve. Dom kommer med fyra helt unika locktänger och efter den presentationen samt dom stylingar som visades så är jag väldigt nöjd. Jag visar er bilder från dagens trevliga kväll och så kommer jag visa er en av tängerna imorgon – så ni som väntar på något gott…

ghd ghd1 ghd3 ghd4 ghd5 ghd6 ghd7 ghd8 ghd9

Jag träffade också min söta höna Annica, alltid kul att umgås <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!