Läsarfråga – vilken fön ska jag välja?

Hej Elin, Kul med en riktig Hårblogg, svårt att hitta någon i den kategorin, och med den kvalité som du har på din blogg. Superkul att läsa och suga åt sig av dina bra tips. En fråga även från mig, jag äger ingen hårfön, och har alltid låtit mitt hår självtorka, men jag såg på en annan blogg, Petra Tungårdens, att hon hade en värmeborste som var bra enligt henne. Jag vart då lite sugen att investera i något liknande, då jag dels vill ´gömma´de där småhåren som sticker upp, och föna till mitt hår snyggt. Jag har alltid så länge jag kan minnas varit korthårig, men har sparat ut nu så att mitt hår snart är ner till brösten. Vad rekomenderar du, en hårfön eller en värmeborste?

Ha en underbar dag! / Elin

 

Hej Elin!

TACK så hemskt mycket, så roligt att du gillar min blogg.

Jag har recenserat en värmeborste tidigare, ni kan läsa om det HÄR. Jag är inget större fan av värmeborstar, jag är lite mer old fashion på det planet. Jag tycker om fön och en rundborste. Visst, det är lite svårare men lär man sig så blir det mycket snyggare.

– Jag skulle välja att köpa en lättanvänd fön och en bra rundborse. Sektionera håret och börja föna när håret är 70% torrt, det blir snyggast. Många tror att man ”fönar” håret med den värmeborste men man använder en värmeborste på ett torrt hår och formar håret – vilket gör att stylingen går ur mycket lättare. Formar man ett hår från blött till torrt, då håller föningen som längst.

brush

Klicka in HÄR för att lära dig att föna ett snyggt hår hemma – själv <3

Här visar jag hur jag fönar hår på snyggast och på enkelt sätt. 

dryer

Här har vi några hårfönar som jag tycker mycket om och alla fönar finns att köpa HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Blev så glad när denna frågan togs upp då jag undrade samma sak. Men vad är det egentligen för skillnad på fön och fön? Vad är det dem dyrare har som inte de billigare har? Blir det någon skillnad på resultatet av olika fönar? Finns det olika fönar anpassade till olika typer av hår eller resultat? Vad är det som gör en fön ”lättanvänd”?
    Massa varma kramar till dig (: Hoppas du svarar!

    Carro 2014-08-28 00:26:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!