RECENSION – GHD CURVE 32mm

Som ni såg igår så hade jag en supertrevlig kväll på Musikaliska där GHD presenterade fyra helt nya och unika tänger på marknaden – som jag längtat. Vi som var på eventet fick med oss en av tängerna hem och det var den jag hade hoppats på – GHD Curve 32mm. 

Teknologin är magisk och tanken med dessa locktänger är att din styling ska hålla längre än andra locktänger på marknaden. Den har sex sensorer som alltid håller värmen på 185 grader, vilket räcker för att du ska kunna styla håret snyggt samt minimerar slitage på håret.

Jag testade denna idag, ni kan kolla på min Instagram (StyleElin) så har jag lagt upp en bild på mina nystylade lockar. Det jag först la märke till att locktången har högtalare, den låter?! – Haha. Sen kommer den bästa biten, visst är det väldigt frustrerande att inte kunna ta med sina värmeverktyg överallt i världen? Detta har dom tänkt på så det följer med en adapter och kontakten fungerar överallt i hela världen.

Jag använde min värmeskyddande handske när jag lockade håret. Locktången var väldigt lätt och smidig att jobba med och jag måste säga att jag upplevde att håret blev mycket glansigare än när jag lockar med min vanliga locktång. Sen var jag lite skeptisk till värmen, jag lockar alltid med en värme på 230 grader just för att jag har extensions och tycker lockarna inte håller lika bra med låg värme. Men där hade jag fel, resultatet blev superbra med 185 grader.

Over and all så får denna 5 möjliga av 5 och jag rekommenderar alla att gå och köpa en GHD Curve. Den kommer finnas till försöljning från 1 oktober runt om i alla frisörsalonger som har GHD och alla dom fyra tängerna kommer kosta 1599kr stycket. Jag ser mycket fram emot att testa dom tre andra locktängerna också.

IMG_0004-2 IMG_0008 IMG_0010

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag har kollat upp detta. när ghd släpper Curve till sina bästa salonger under månadsskiftet september/oktober kommer det så klart att finnas en vanlig svensk uttag. denna adapter är ingen officiell ghd adapter. Den är en universal sorts adapter som kan köpas på vilken affär som helst som säljer elektronik. Hoppas att det klargör bekymret.

  Marcus 2014-09-04 20:10:30
  Svara
 • Hej Elin,
  Jag går i tankarna att köpa en locktång, jag har självlockar och vill ha en locktång för att få mer ”volym”. Jag har sett innan att du rekommenderat amika 5p interchangeable barrel curler set. Jag är ett sort fan av ghd och nu när jag såg att de gjort en locktång vart jag sugen på en. Så till min fråga, vilken locktång skulle du investera i, en amika 5p interchangeable barrel curler set eller ghds nya locktång?

  Tack för en super bra blogg!
  Emma

  Emma 2014-09-02 10:10:47
  Svara
 • Cera wand!! Stl 25-38.

  Linda 2014-08-30 15:42:37
  Svara
 • Jag må vara korkad men hur fick du på kontakt-adaptern? haha. Är det bara att trycka på? Jag får inte på min och vågar inte vara våldsam ifall jag missar någon smart detalj! 😀

  Helena 2014-08-29 13:46:19 http://imakeyousmile.se
  Svara
 • Hej Elin!
  Kommer dessa plattänger säljas där du jobbar?
  Är väldigt nyfiken på dessa, och skulle verkligen vilja införskaffa mig en själv.

  Emma 2014-08-29 01:17:31
  Svara
 • Hej Elin! Din blogg är BÄST och du ger grymma tips och inspiration. Jag ska införskaffa mig ett bra torrschampo, men jag har en ganska mörk utväxt på 2 cm med blonda längder och ska nu sluta upp att bleka mitt hår för det har förstörts så mycket av det. Bör jag satsa på ett brunett- eller blondintorrschampo? Ifall det spelar någon roll för själva längderna. Kram!

  Malin 2014-08-28 22:41:09
  Svara
 • Hej Elin!

  Ääälskar din blogg!
  Har du några förslag på bra locktänger ganska stora i i diametern, som inte kostar så mycket? Asså, max 7-800kr

  Kram

  Sofia 2014-08-28 20:54:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!