Trendtips – En ny tid

Nu är det verkligen i startskottet på en ny årstid. Även om kändisarna i Hollywood får solens strålar så är det ändå dom som sätter höstens trender på kartan. Jag kikade runt lite och uppmärksammade att: 

1. Vi ska satsa på mer varma och jordnära färger. Det var längesedan jag såg en kändis med superblekta slingor eller kalla blonda nyanser. Jag satsar självklart på en Bronde eller en mjuk Softombre men guldiga inslag.

2. Det långa extensions-svallet är nästan borta. På tal om det så har Malin Åkerman gjort en Miley Cyrus?! Men kändisarna väljer att kasta extensions och satsa på mellanlängden, VAD var det jag sa?! Mellanlängden IT IS.

3. Det är mycket luggar, en delad lång lugg eller en tjockre variant – det är mystiskt och härligt på hösten.

4. En annan längd som jag blev lite skeptiskt för är den mellan-korta längden?! Det är väldigt svårt att passa i den längden, jag ser nog helst att 40+ kan bära upp den längden. En djup snedbena är lösningen på det mesta!

Jag känner mig väldigt nöjd med dom nya klippen som gjort borta i staterna. Det är ingenting riktigt som sticker ut, men jag själv älskar naturliga färger och klippningar som passar personen bakom håret.

Ska jag vara helt ärlig så tycker jag inte Malin Åkerman passade i sin nya korta frisyr? Tyckte ni?

shorthair shorthair1 shorthair2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tycker Malin Åkermans klipp är förfärligt! Partiet uppe på huvudet är alldeles för långt (her ut som en herrfrisyr) och kanterna är alldeles för taggiga och osmickrande! Ingen fin övergång mellan det långa och korta, och förfärlig färg!

  Annie 2014-09-04 09:51:38
  Svara
 • Jag tror att Malin ville komma från sin ”good girl”-look med blont fint hår och gulligt ansikte.

  ErikaJ 2014-09-02 11:20:42
  Svara
 • Malin är ju ej med ?

  Linnea 2014-09-01 04:32:22
  Svara
 • Hej Elin, tack för dina engagera(n)de inlägg, lär mig massor! Kan du tipsa om mössproblemets lösning? Dvs när det blir kallare och mössan måste på-hur göra?
  Vill vara lite förberedd på minusgraderna i år. Faktum är att en anledning som gör att jag ej klipper kort(-are) är att jag absolut vill ha hår som syns under mössan…känner det som att huvudet ser ut som toppen på en tändsticka annars. Fegt, jag vet..Stort tack på förhand från 40+ men vill inte vara tantig… Kram!

  Karin 2014-08-31 08:42:56
  Svara
 • Malin är inte med på någon bild? 🙂

  Rebecca 2014-08-30 23:38:24
  Svara
 • Hej Elin! ÄLSKAR verkligen din blogg och känner stor trygghet när jag läser bla. dina tips!

  Det är snart dags att bli lite höstfräsch så jag har 3 frågor till dig =)

  1. Jag har nu håret strax under brösten, ligger just nu på en brun 5a i ljushetsläge med jämnlångt hår. Jag känner bara BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ vad tråkig jag är!! Jag vill verkligen ha lite liv i håret men inte ha någon ”crazy” color… Vad tycker du jag ska göra…?

  2.Om man klipper upp håret så man får långa layers, slits dom mer? Har nämligen lite självfall och vill inte frissa/burra upp håret ännu mer.. Känns som man måste styla håret varje dag för att håret ska vara snyggt om man klipper layers?

  3.Jag har grön-bruna ögon, brunt hår och är rätt varm i mig själv(hudtonen alltså) vilken hårfärg tror du jag skulle passa i?

  Hoppas du har lust att svara på mina frågor =) Ha en toppendag och fortsätt med det du gör underbara du!!
  KRAM 🙂

  Alma 2014-08-30 17:12:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!