Så skapar du ”Second-day” looken

Vi pratar oftast om torrschampo som ger den puderlätta känslan i hårbotten, att håret skall kännas fräscht och att den feta hårbotten försvinner. Men om man har ett tunt/livlöst hår och önskar att få känna lite luft och stadga då är det inte lätt. Jag som har mycket hår kan älska känslan dag tre efter tvätt, stylingen håller bättre och det är betydligt lättare att forma håret till volym.

Men vem orkar vänta i tre dagar? Inte jag, så jag tänkte visa er några alternativ som ni kan använda direkt efter tvätt för att få en snygg styling som håller i flera dagar. Eller vi  du ha mycket volym och fyllighet, då är detta någonting för dig.

Jag pratar såklart om torrschampo som ger stadga. Vissa älskar dom och vissa avskyr dom, men jag tror det handlar mer om att man är okunnig om hur produkterna ska användas. Många tror att dom köper torrschampo som ska ge en fräsch känsla, men man köper fel och tar torrschampot för stadga.

daytwo

 

1.LÄNK.2.LÄNK.3.LÄNK4.LÄNK.5.LÄNK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ååh, älskar Redken wind blown! Den är bäst. Men jag brukar alltid köpa den från nicebeauty.com, den är mycket billigare där.

  http://nicebeauty.com/se/redken-signature-look-dry-finishing-spray-wind-blown-05-250ml.html
  kan vara ett bra tips för annars tycker jag Redken kan bli ganska dyrt. Även om produkterna är väldigt bra 🙂

  Sanna 2014-09-02 10:05:25
  Svara
 • Jag har fått svar på fråga innan och det hjälpte mig mycket! Har en sak kvar som jag bara inte vet vad jag ska göra med 🙁

  Jag har tjockt, långt och lockigt hår. När jag är hos frisören brukar dem ofta säga ”oj, ditt hår tar ganska lång tid att torka va?”
  Jag har alltid låtit det självtorka men det senaste.. året blir det så himla konstigt. Längst in mot hårbotten blir det liksom.. torrt/fett/konstigt. Resten av håret blir som det ska men inte vid hårbotten och några centimeter ut. Det ser ut ungefär som om det är smutsigt. Tvättar håret 2 gånger i veckan och schamponerar ordentligt, har även gjort med djuprengörande schampo. Har inte uppklippt hår då jag velat spara ut någorlunda jämnlångt då det alltid blir så frissigt annars. Kan det ha med det att göra? Att håret är så tjockt så det blir instängt vid hårbotten? Att det tar så lång tid att torka liksom.. Jag färgade håret för ett halvår sedan och har nu min naturliga hårfärg. Så nytt ofärgat hår är väl 6 cm kanske, är väl ungefär det som ser konstigt ut, kan det ha ngt med det att göra?? Att det är mitt riktiga hår? Jag blir fasiken tokig. Har haft torr hårbotten men använde aco schampo och det hjälpte. Så börjar misstänka att det torra kom ifrån att hårbotten liksom inte kan ”andas”. Använder aldrig värme på håret. Provade sist att föna hårbotten, blev lite bättre men inte hundra. Nu blev det en del här, men tänkte att jag skriver så mycket jag kan komma på så det blir så lätt som möjligt för dig att svara på 😀 Vet att du får hundra frågor men du skulle verkligen göra mig glad! kram på dig Elin!

  Josefin 2014-08-31 23:56:36
  Svara
 • Hej Elin! Vad använder du för produkter efter att du har lockat ditt hår? Vad använder du som ger bra stadga och så att det håller lika bra hela dagen lång? Tacksam för svar. Kram på dig

  Michelle 2014-08-31 16:49:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!