Video // Frågestund part:3

Nu är det dags att avsluta min trilogi på min frågestund. Det har varit superkul och tack snälla för alla frågor och ni som inte fått svar på just er fråga så kommer jag plocka en del frågor och svara på dom i inlägg. Men många frågor är snarlika varandra så kolla igenom alla frågestunder och håll koll i bloggen så hoppas jag alla blir nöjda.

Här kommer då alltså sista delen där jag svarar på bland annat hur jag stylar mitt hår, visar också hur man applicerar saltvattensspray och ger er mina bästa hårtips. Hoppas ni gillar den <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Men är du seriös om det där med att håret inte växer för att det ligger på kroppen??!! Aldrig hört talas om (när du läste till frisör) att håret har olika faser? Dvs växtfas, vilofas och övergångsfas?? Alla människors växtfas är ju olika och En del människors växtfas är ju bara ca 2 år vilket gör att håret aldrig kan bli längre än kanske 20cm…………..

  Nathalie 2014-09-07 20:29:32
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Hej Nathalie!

   Självklart har håret olika växfaser, men det jag säger det att ibland orkar inte längderna hänga med alla gånger och då tror jag att topparna slits mer mot kroppen vilket i sin tur gör att känslan att håret inte växer. Har inget att göra med växfasen från hårbotten. Sen har håret en växtfas på 4-6 år, just so you know. // Elin

   Elin Johansson 2014-09-07 20:44:41
   Svara
 • Hej Elin!

  Skulle inte du kunna filma en klippdemo där du klipper din kund och visar en bra klippning från start till styling 🙂 ?

  Tack för en super blog och du inspirerar min varje dag i frisöryrket .

  Ewwe 2014-09-05 15:34:01
  Svara
 • vad tycker du om proffs hårolja?

  antonella 2014-09-02 22:35:43
  Svara
 • Hej!
  Ska köpa produkter ifrån kevin murphy , vilka produkter ska man ha som ger lyster ?:)

  Amanda 2014-09-02 14:12:53
  Svara
 • Hej Elin!
  Skulle vara jätteroligt om du gjorde fler videos. Riktigt roligt att kolla på! Du kanske skulle kunna visa hur du lockar ditt hår när du pratar och beskriver hur man gör och vad för verktyg & produkter du använder. Så lär man sig ännu bättre! Ditt bästa tips när man plattar håret osv. Och fler frågestundar om du var okej med det 🙂

  Tack ännu en gång för att toppenblogg!
  Kram kram

  Hanna 2014-09-01 18:22:17
  Svara
 • Hej bästa Elin!

  Tack för alla dina bra tips och din blogg äger läser den dagligen.
  Jag har en fråga och jag skulle bli jätte glad om du kunde skriva ett inlägg om min fråga.
  Nu till min fråga, jag har ett tjockt lockigt utländskt hår och jag skulle vilja att du tipsar mig om bra hårprodukter som shampoo, balsam, inpackning, leave in produkt ja you name it som passar mitt hår men även bra verktygs produkter. De ska inte kosta för mycket.
  Tack på förhand.
  Keep up the good work 🙂

  Fatima 2014-09-01 14:41:23
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en super blogg! Jag har lite frågor till dig som jag skulle vara jätteglad om du kunde svara på!

  1. Hur ofta får du ”fylla på dina lockar”? Jag har precis klippt mitt hår från superlångt till över brösten ungefär, en ”frisyr” skulle man kunna säga.Det gör att jag måste fixa det lite mer, platta till det/locka det osv. Grejen är, jag har alltid varit rädd för att använda värme i mitt hår. Är rädd att det ska bli slitet och ramla av (klart det blir slitet men du förstår vad jag menar), jag använder värmespray osv. Men min fråga är om det är farligt att använda värme varje dag, hur ofta har du värme i håret?

  2. Hur långt tid tar det för dig att bättra på lockarna, och hur gör du när du ska sova? Som jag förstått så har du pojkvän? Det måste väl göra att håret inte håller sig perfekt på natten varje gång, om du förstår vad jag menar.. haha. Vad gör du då om du märker att håret blir frissigt och ruffsigt osv?

  3. Brukar du bara skölja igenom håret? Har förstått att du bara TVÄTTAR det en gång i veckan. Men, sköljer du igenom det någon gång mer?

  Vill väl egentligen mest veta hur din veckas hårrutin ser ut som en sammanfattning!
  Mycket frågor, hoppas du tar dig tid till att svara! 🙂

  Tack på förhand!
  Kramar Matilda

  Matilda 2014-09-01 14:40:23
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar ifall du har något tips för mig då jag ska till frisören snart och sugen på att färga om mig. Jag vet inte riktigt vilka färger jag passar i! Är väldigt ljus i hyn, mycket fräknar och blåa ögon. Färgar mina ögonbryn mörka. Men ska jag satsa på att vara ljus, mörk eller koppar liknande?
  Är jag mörk får jag en jädra utväxt men det sliter ju mycket på att vara ljus… Tips uppskattas!

  Emma 2014-09-01 14:23:26
  Svara
 • Kan du lägga upp ett inlägg med tips på prisvärda, billiga och bra produkter som du rekommenderar för håret tex.
  Liv in spray
  Saltvattenspray
  Svinborste
  Rundborste

  Skulle du kunna göra ett video inlägg och visa hur man ska andvända en rundborste?

  Skulle du kunna göra ett video inlägg och visa hur fu lockar ditt hår, en snabbspolning igenom dina 2 timmars stylande på söndag?

  Elin 2014-09-01 10:58:41
  Svara
 • Kan inte du visa hur man stylar sin lugg om man har ”parted bangs” ? Jag har nyligen klippt så men får inte till de med locktången när jag försöker styla luggen.

  Tack för en grym blogg!

  Linda söderberg 2014-09-01 10:31:52
  Svara
 • Hej!
  Jag har lockigt hår som är väldigt tunt så det sliter sig väldigt mycket och snabbt..

  Kan inte du tipsa på bra hårprodukter och tips som är bra för mitt hår? 🙂
  Mvh Linda

  Linda 2014-08-31 23:45:53
  Svara
 • Hej!
  jag är jätte nyfiken på att börja använda kevin murphy produkter. tänkte mej scssmpo, balsam, inpackning/detox grej och självklart saltvattensprayen 😀

  kan du tipsa om vad du tycker är bäst och om jag har missat nåt bra från kevin murphy!

  kram!

  malin 2014-08-31 22:13:48
  Svara
 • Hej! Jag tycker att det är så himla svårt att föna håret på sig själv med en rundborste! Har du några tips på hur man gör? 🙂

  jennifer 2014-08-31 22:03:51
  Svara
 • Hej. Tack för en jättebra blogg. Jag läser den varje dag. Nu till min fråga: Mitt hår är nästan lika långt som ditt, men jag kan inte få lockarna att hålla särskilt länge. För något halvår sedan så kunde mina lockar lätt hålla i 2-3 dagar, men nu så tycker jag att de hänger ut sig till eftermiddagen. Kan det bero på att jag inte håller locktången lika länge i håret som innan och att jag sänkt temperaturen från 180 grader till mellan 150-175 grader? Eller vad tror du? Borde jag i så fall öka värmen eller hålla locktången i håret längre tid på lägre värme? Tacksam för svar. Mvh Anna.

  Anna 2014-08-31 21:52:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!