Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Älskar hösten // beigeblond

Som ni vet så är jag inne i någon slags beige-period med mina fina kunder. Det är så härligt att få dämpa ner alla solblekta sommarhår till en mer harmonisk look. Jag tycker blondinerna är så roliga att jobba med, särklit om jag får göra små justeringar.

Det som är så bra med denna typ av färgning är att om kunden vill bli slingad ljusblond igen om några månader så går det att genomföra på en färgning. Man behöver inte slinga upp håret flera gånger, vilket då också gör att håret inte behöver slitas i onödan.

Här kommer i alla fall en före och efterbild på min fina underbara kund Mikaela! 

before after

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hur säger man detta till frisören?
  Kram!

  Sara 2014-09-03 19:21:25
  Svara
 • Åååh du har en såååå underbar blogg! Är inne varje dag! 🙂 Jag har en liten fråga som jag hoppas du har tid att svara på 🙂
  Jag jobbar utomhus året runt, jag älskar att vara fin i håret och jag brukar locka till det med plattång och sen ha i hårspray, men när det är lite fuktigt ute så hänger lockarna ut sig och det ser bara ovårdat och frissigt ut, (trots att hårsprayen är fuktavvisande)… Har du något bra tips hur jag ska göra för att lockarna ska hålla sig? Någon bra produkt? Vill helst slippa hårspray då jag tycker håret blir så hårt och torrt. Finns det något hemligt knep? 🙂
  Så tacksam för svar!
  Kram från Emelie

  Emelie 2014-09-02 16:50:26
  Svara
 • Åh! Exakt vad jag vill göra med mitt hår. Är osäker på om min frisör kan göra det lika snyggt men hoppas. Har du nåt tips på vad jag ska be min frisör att göra för att det ska bli så bra som möjligt? /Marie

  Marie 2014-09-01 18:37:15
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!