Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

– Beauty pics –

Hej mina vänner!

I morse så kom min hypersnygga kund Alexandra för ett uppfräschning efter sommaren. Jag dämpade även hennes sommarblekta hår till den hårfärgen alla vill ha denna höst – Beige-blonda Soft-Ombre. Jag klippte även igenom hela håret samt fönade håret med en rundborste. Älskar mellanlängden, den nonchalanta delade luggen och helheten blir så snygg så jag går i taket. Jag passade även på att fota denna modell-tjej utomhus när vi var klara. Jag har en sådan tur att ha så snygga kunder <3

Vad tycker ni?

sep sep3 sep2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin! Jag behöver hjälp av ett riktigt proffs och jag hoppas att det är du! Jag har i 2 år kämpat och gjort allt för att få längre och tjockare hår. Har otroligt tunt hår och det går till axlarna typ. Dom här två åren har jag ätit tillskott, duschat Max 2 ggr i veckan, inpackning 1 gång i veckan, hårolja varannan dag, använder kevin murphy, har inte använt fön eller något värmevertyg, införskaffade mig en masion borste för ca 1 år sedan, klipper mig var 3e månad och färgar(är blond) var 6e månad. Och för ca 5 månader sedan har jag börjat träna riktigt ordentligt. Och maten har alltid varit bra. Jag ver inte vad jag ska ta mig till?? Ska jag ge upp? Eller finns det någonting som du kan tipsa mig ? Jag är så sugen på att skaffa löshår för jag är verkligen heltokig i ett riktigt snyggt och tjockt svall. Men det sliter ju på håret.. Ååh jag blir galen Elin! Ska jag ge upp detta? Jag kanske aldrig kommer kunna få långt och tjockt hår? Massa kramar och tack för en så bra blogg <3

  Hanna 2014-09-05 18:00:07
  Svara
 • Har hon haft utväxt? Hur gör man då för att det ska bli naturligt så man slipper färga om?
  Tacksam för svar!!!

  Sara 2014-09-03 19:19:43
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!