En glödande trend – Rose/Gold Hair

Jag har hittat det, hårfärgen från himmelen. Jag är i extas och har suttit i över en timme, glömt frukosten och bara scrollat igenom bilder på denna magiska hårfärg. Mina damer och herrar, låt mig presentera en ny hårfärg på kartan . ROSE/GOLD HAIRCOLOR. 

Som är en blondare variant av Strawberry-Blond kan man säga. Ibland vet man inte om den går mot rosa, men det är just det som är så coolt. Jag tycker det skall vara en guldig blond nyans som grund och sedan tona in en lätt, lätt röd ton på helheten. Gärna låta hårbotten och 1dm ut vara lite granit-grå nästan, åhh jag har hittat det.

Vad tycker ni – någon som känner sig manad? 

rose rose2 rose4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin! Tack för en superbra blogg 🙂
  Jag undrar om du skulle kunna ge lite tips till alla oss med ofärgat hår men som ändå vill prova på någon annan hårfärg utan att gå så långt att man behöver färga?
  Går det ens att tona ett ofärgat hår och få ett bra resultat? Jag skulle säga att jag är mellan en chokladbrun hårfärg och en ljusbrun. Är jättesugen på att testa på en ny hårfärg, mörkröd. Tror du detta skulle vara möjligt eller vad annars föreslår du? Ska jag bara nöja mig med att jag faktiskt har en fin hårfärg som jag trivs i även om jag gärna skulle vilja testa något nytt? Tacksam för svar, kram <3

  Johanna 2014-10-06 21:34:53
  Svara
 • Kan verkligen tipsa om revlon ”nutri color créme” då! Den som heter 004 och kallas ”Peach”. Den är awesome!!! Ta den och blanda med vanlig inpackning eller deras ”white” créme! Är jätte bra ifall man bara vill ha den färgen i någon dag och inte färga in det! Jag har gjort det flera gånger, jag är väldigt blond dock och slingad. (De fungerar bara på färgade, slingade hår)

  Josefin 2014-09-05 14:50:37
  Svara
 • Skulle inte passa min hy och svarta ögonbryn. Det är en svår färg.

  ErikaJ 2014-09-04 19:18:58
  Svara
 • Åh herre min värld va snyggt!

  Linnea 2014-09-03 16:16:03
  Svara
 • Absolut! Vill du testa den så maila mig

  Therese 2014-09-03 12:09:27
  Svara
 • Åhh jag som färgade strawberry blonde i botten och i slingor igår på mitt annars väldigt blonda hår. Så en liten mix av strawberry blonde och då ovan och åh vad nöjd jag är

  Julia 2014-09-03 11:41:04
  Svara
 • Men vad snyggt!

  Denice 2014-09-03 11:03:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!