Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

– Fashion for my love –

Jag har kommit till färghimmelen…igen. Dagen till ära så fick jag äntligen ta hand om skönheten Andrea igen, det var kan man säga att bra tag sedan hon kom till mig (vilket syns på före-bilden). Både jag och Andrea skrattade så mycket när jag jämförde före/efter bilderna – haha. Det var på tiden kan man lugnt säga!

Jag gjorde en mörk ombre på henne innan jul tror jag, sedan ville vi gå mot ljusare tider och började resan från mörkt till ljust i februari. I våras så fick vi äntligen hennes hår blont men under sommaren så har håret slits väldigt mycket och den blonda tonen har gulnat – vilket är nackdelen med blonda hår. 

MEN IDAG – har jag som sagt fått göra henne lite mörkare. Nämligen en mocka-beige blond ton och en lite mörkare botten, jag är i himmelen. Andreas blå ögon, hennes drag, solbrännan och helheten satte sig som en smäck – känner verkligen stressen i tangenterna när jag skriver detta men jag blir så glad när jag lyckas få fram så mycket utav en person genom en hårfärg samt klippning.

Vad tycker ni? 

andrea IMG_0015 IMG_0013 IMG_0034-2 IMG_0036 IMG_0024-2

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Om jag kunde så skulle kag gå till dig direkt haha, men tyvärr bor jag i Göteborgsområdet.. Så jag undrar om du har något tips på en frisör i Göteborg som är duktig på ”soft ombre” på halvblont hår 🙂
  Kram!

  Hanna 2014-09-04 19:13:25
  Svara
 • Som vanligt – assnyggt! Du är bara bäst!!

  Lina 2014-09-04 06:38:59
  Svara
 • Du är helt fantastisk på färg Elin!!!!! Skulle gärna komma och färga mig hos dig för lIte ny inspiration! Jobbar sjölv med JBH’s färg och känner inte alls samma förälskelse som du verkar ha och få till. Håller du gärna recept för sig sjölv eller kan man få ett exempel på vad du lagt i botten här tillexepel? KRAM till dig fantastiska kvinna

  Josefin 2014-09-03 22:42:33
  Svara
 • Hej Elin!
  Som så många gånger förr sitter jag här och önskar att det var jag som satt i din stol. Du gör det så himla bra VARJE gång! Men är dagens kund utan extentions i efterbilden? Håret ser längre och fylligare ut..

  Mitt hår är inte fullt så slitet som detta var, men har i vissa partier väldigt skadade toppar efter att ha blivit bränt av en locktång efter en användning. Mkt tråkigt för jag har kämpat med mitt hår och hade äntligen kommit en bra bit på vägen. Har du några tips eller måste jg börja om från början igen? Älskar Kevin Murphy som du rekommenderar alltsomoftast och tycker att deras produkter verkligen hjälper. Har du något bra frisörtips i Malmötrakten och kan du tipsa om några snygga ”strax över axeln”-frisyrer?

  Tack för en väldigt inspirerande blogg! Jag har aldrig haft så bra koll på mitt hår som nu för att jag lusläser din blogg.

  Anna 2014-09-03 22:40:00
  Svara
 • Hej ! Tack för en underbar inspirations blogg 🙂
  Längtar efter att få klicka mig in här och bara känna
  Kreativiteten du har 🙂 är själv frisör och nybliven egen företagare. Jag är så nyfiken på vilken färg du jobbar med och vad du kan rekommendera 🙂 tack för en ljuvlig blogg

  Rebecca Simonsson 2014-09-03 20:46:23
  Svara
 • Hej! Jag ska färga håret från blond och är sugen på mörk, mitt är har precis som Andreas gulnat! Hur ska man säga till frisören vid en sån här färgning? Är det mörka slingor eller en toning/färgning! Jag är rädd att det mörka ska bli randigt!

  Tack! Grym blogg! Kram

  Elin 2014-09-03 20:39:52
  Svara
 • Snyggt!!

  Andreatherese 2014-09-03 17:56:09 http://nattstad.se/andreatherese
  Svara
 • Herregud, du är verkligen en riktig konstnär! SÅ duktig! Blir avundsjuk på varenda frisyr du fixar till.
  Har du någon bra frisör att rekommendera i Göteborg, för oss som inte har möjlighet att boka in oss hos dig? Jag är ute efter någon som är duktig på klipp och färg, och som inte är rädd för att ha åsikter om vad som passar mig bäst (det har jag nämligen märkt att jag är kass på själv, suck!). Tack på förhand!

  Hanna 2014-09-03 16:56:03 http://nattstad.se/dearhanna
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!