Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Recension – Moroccanoil Volumizing Mousse

I den magiska goodie-bagen vi fick hem från Damernas Värld Guldknappen 2014 så låg denna skönhet från Moroccanoil. Jag har testat den och tänkte att jag skulle recensera denna för idag.

Jag är oftast inget fan av mousse produkter, jag tycker någon typ av lotion eller crèmeform är lättare att jobba med. Jag applicerade denna i handdukstorkat hår, efter att jag applicerat olja och leave-in spray. Masserade även in denna mousse i hårbotten för extra lyft, sedan började jag föna med och utan rundborste.

Jag tycker att denna blev lite för ”kladdig” i håret, håret känns torrare och tycker inte heller att volymen blev bättre. Så den föll inte mig i smaken tyvärr, men det får ett klart okej. Den blir din för 219 kr och finnes HÄR!

IMG_0002-2 IMG_0003

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!