Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VIDEO-TUTORIAL // lär dig att föna håret

Idag tänkte jag visa er hur jag preppar mitt hår innan jag lockar håret. Med preppar menar jag hur jag applicerar produkter från blött hår samt hur jag fönar håret med en paddelborste och rundborste. Det är många av er som har undrat det så här kommer videon, håll koll på en viss sak i videon som jag kommer dela med mig utav under veckan.

Stort lycka till och jag hoppas ni får till föningen!

Jag har använt dessa produkter: 

– Paddelborste (länk)
– Amika fön (länk)
– Living Proof -frizz leave in conditioner (länk)
– Living Proof -full root lifting spray (länk)
– Kevin Murphy – Shimme.Shine (länk)
– 
Redken – Pure Force(länk)

IMG_0003-2

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Elin! Vilken rundbordte använder du och vilken storlek? Jag har långt och väldigt tjockt hår och är ute efter ett sånt lyft från hårbotten som du fick och ett fint fall, vilken rekommenderar du? 🙂

  Emma 2015-05-23 02:46:38
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma!
   Jag använder Björn Axén Ø72 MM, den för långt hår. Det viktigaste är produkterna, du finner en film här under där jag visar hur jag gör. https://www.youtube.com/watch?v=weKEprkY3XM
   Lycka till 🙂

   Elin Johansson 2015-05-24 23:31:35
   Svara
 • Hei, takk for flott video 🙂

  Lurer bare på om hvilken type hårføner en bruker, har det mye å si for resultatet?

  Lurer på om jeg skal investere i den typen du bruker.

  ”kram” fra Norge 🙂

  Linda M 2014-09-08 09:54:09
  Svara
 • Bra video 🙂
  Ville bara säga att jag verkligen uppskattar din blogg. Ska prova ditt tips om att dela upp håret när jag fönar, gör annars bara det när jag plattar eller lockar. Kram!

  Cecilia 2014-09-08 08:43:49
  Svara
 • åhhhhhhh om mitt hår kunde växa ut någongång!! Himla bra klipp Elin!!

  Sabrije 2014-09-07 22:25:50
  Svara
 • Hej Elin!
  Först och främst tack för en super bra bloggen genomtänkt, bra och hjälpande innehöll!
  Jag har alltid haft ganska tjockt, halvlockigt långt hår som är lätt att styla och hålla på med. Men nu i sommar gjorde jag misstaget (med min frisör) att blondera håret. Det var fint i 1 dag tills jag duschade det och det var så fruktansvärt fruktansvärt slitet… For på konfirmation en vecka och skämdes hela veckan så att jag fick alltid sätta upp håret och dölja det så mycket jag kunde. När jag kom tillbaka bokade jag tid och färgade tillbaka håret brunt, det höll sig bra ett tag med färgen ålar ut ur håret ganska snabbt. Sedan väntade jag i ca. 5 veckor innan jag (i desperation) färgade håret hemma. Valde en ljusbrun färg men den blev svart. Ville ha lite mer röda toner så färgade det igen hemma mahogny färgat efter ca.3 dagar… Nu ör håret rött vid hårbottnen och ovanför Öronen och därefter askigt brunt. Har försökt ta hand om mitt hår jätte mycket och nu är det inte i alltför jätte dåligt skick men vill verkligen inte klippa av det… Har gjort det förrut och nyligen fått det långt igen som jag verkligen vill ha. Ska till en nu frisör om ca en månad för och. Färga igen. Skulle verkligen uppskatta hjälp nu med hur jag ska göra, produkter och liknande för att återfå mitt hårs kvalité eller är det kört…?

  Lång text jag vet men desperat efter svar:/

  My 2014-09-07 21:15:27 http://Mybergqvist.se
  Svara
 • Grym video!

  Solin 2014-09-07 20:47:48 http://solinj.blogg.se
  Svara
 • Hej Elin! 🙂
  Tack så mycket för alla tips och råd gällande håret! 😉 Jag har följt dig väldigt länge och har fått så otroligt mycket tips och råd och känner nu att mitt hår mår som allra bäst, men nu till min fråga. Jag har övat och övat att rundborsta mitt hår och få det så fint som möjligt efter duschen som du visar i denna videon, men det tråkiga är att det inte håller på mitt hår! 🙁 Jag har ganska långt och tjockt hår kan det bero på det, eller gör jag något fel? 🙁 Tacksam för svar //Alexandra<3

  Alexandra 2014-09-07 19:35:39
  Svara
 • Hej Elin!

  Tack för en fantastisk blogg – med riktigt bra upplysningar gällande hår! Är det här i kommentarerna man får ställa frågor? jag gör ett försök:

  Mitt hår är naturligt mörkblont och ganska tunt och sprött efter barnafödande/amning och diverse blonda slingor (på salong – aldrig gjort själv). Jag är så trött på att mitt hår inte verkar må något bra, trots att jag verkligen inte snålar med bra produkter. Jag har hört att toning/färg är mer vårdande för håret än slingor. Stämmer det? Borde jag alltså satsa på t ex en ljus kopparfärg i höst eller tror du mitt hår endast kommer gå från blond och rufsigt till kopparfärgat och rufsigt? :-S

  Med vänlig hälsning,

  Susanna

  Susanna A 2014-09-07 19:25:30
  Svara
 • Hej! Måste först och främst säga tack! Sen jag började läsa din blogg har jag börjat ta hand om mitt hår, och vilken skillnad! På bara några månader känner jag stor skillnad och nu älskar jag mitt hår 🙂

  Men till min fråga. Jag använder moroccanoil schampo, balsam och inpackning när jag duschar. Försöker hålla mig till en gång i veckan men ibland blir det två.
  Sen har jag oljan, hydrating styling cream och frizz control, men i vilken ordning ska jag använda dessa? Och ska jag använda alla i blött hår?
  Mvh Jennifer

  Jennifer 2014-09-07 18:39:09
  Svara
 • Älskar dina videos !! Mera sånt 😀

  Amanda 2014-09-07 17:33:28
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!