Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

– En trubbig page –

Förra veckan hade jag mina fina vän Corneila på besök för en uppfräschning av hennes tjocka barr. Jag slingar hennes hår väldigt tätt så nästan resultatet blir helblonderat men med slingor – Ja, det tar väldigt lång tid. Men det blir också så mycket snyggare, vilket är det viktigaste. 

Men vi ville ändå göra en förändring så det blev att jag klippte en längre page och klippte pagen väldigt trubbig. Vilket menas att topparna är tjockare och man klipper inte ur håret som man annars skulle gjort. Jag klippte även en kortare ”längre” och kompaktare lugg som gör att helheten ser lite roligare ut. Sedan avslutas med en kall blond ton med skiftningar, mums. 

Snyggare människa får man leta efter <3

bild 1-33 bild 2-34 cornelia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!