Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens fantastiska hår

Alltså jag är i färghimmelen igen…

Jag blir verkligen aldrig trött på att säga det, när allt bara stämmer och man känner att – ”det blev pricken över i:et”. Jag hade en supergullig tjej i morse vars hår jag skulle renovera. Hennes hår var 90% ofärgat och hon hade varit och färgat en misslyckad ombre någon annanstans för längesedan (som ni ser på för-bilden).

Vi bestämde oss för att göra hennes hår ljusare men väldigt naturligt, hon ville ha sin egna bottenfärg kvar och klippa en ordentlig frisyr – det fick hon.

Vad tycker ni?

brunett

Före/Efter

brunett1

Två efter-bilder – helt magiskt hår!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Magic!

  Lotta Nilsson 2014-09-11 21:45:14
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga som jag verkligen behöver svar på! Jag har väldigt långt och tjockt hår som jag tidigare har blekt 7 gånger ungefär under 3 år, men bestämde mig för att aldrig göra det igen för att mitt hår lätt blir skadat av blekningen. Så jag färgade det mörkbrunt hos en frisör (inte toning), och färgen försvann på under 3 veckor. Jag vet inte varför färgen inte vill fästa på mitt hår men har du några tips till hur jag kan göra för att få färgen att stanna kvar?

  Maja 2014-09-10 22:42:05
  Svara
 • Denna färg var ju helt magisk!! Du är overkligt duktig Elin!!

  Anna 2014-09-10 22:04:35
  Svara
 • Hej!
  Jag har tunt halvlångt hår med sidbena och ganska runt ansikte, vad tycker du kan passa för frisyr då, förstås svårt eftersom du inte har sett mig men hade varit kul med lite förändring, tex vad för lugg som skulle kunna passa och jag tycker du är så himla duktig! Tack för en superbra blogg!

  Ida 2014-09-10 17:39:55
  Svara
 • Har du testat på blondinbellas hårprodukter? Isåfall vad tycker du om dem? Hade varit rätt kul att höra imed att hon går till dig. Hon säger att dem är så bra .

  Rebecca 2014-09-10 17:19:42
  Svara
 • Jag har lite orange hår men har färgat ljusare genom slungor, vad ska jag göra för att hålla det så blont som möjligt och så lite orange som möjligt? 🙂

  Ida 2014-09-10 17:10:36
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!