Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nytt in för att bevara kärleken

Nu färgar nästan alla håret, Soft-Ombren eller Bronde har tagit startskottet på denna höst med storm. Ingen mer än jag kan älska detta, det är så roligt att få jobba med hårfärg varje dag men det viktigaste jobbet gör faktiskt kunden hemma. För att en hårfärg ska hålla, behålla lyster och glans så måste man vårda håret lite extra mellan frisörbesöken.

Att färgen släpper är väldigt vanligt, ibland måste man gå lite oftare till frisören just i början när man har färgat håret. Sedan när håret är mättat på pigment så kan det gå minst 3-4 månader mellan fägringarna. Men jag tänkte visa er några nyheter som jag tror kommer bli till en stor hjälp till er som älskar er hårfärg.

Produkterna heter Color Safe ifrån Wella SP Professional som innehåller ämnen som förhindrar hårfärgen att släppa samt mattas av. Produkter som fokuserar på att skydda hårets egna keratin tycker jag väldigt mycket om, genom att skydda hårets egna keratin håller sig håret sig friskare vilket i sin tur resulterar till att hårfärgen håller längre.

efter (1 av 1)

Jag testade schampo och leave-in sprayen igår och jag tycker att produkterna luktade väldigt gott. Schampot kändes lite blaskigt, när schampon löddrar för mycket så känns det aldrig riktigt hundra = mycket vatten i produkten = torkar ut håret. Men jag kan ändå säga att jag gillade schampot just för att håret kändes härligt i efterhand. Jag valde att inte applicera balsam efter schampo, utan jag valde att bara spraya in leave-in spray i handdukstorkat hår.

Varför?
– Jo jag kände att jag ville testa schampot ordentligt samt har leave-in sprayen sådan stor verkan? Sjävklart tyckte jag att håret blev strävare när jag fönade håret men jag applicerade olja i topparna (torrt hår) och det hjälpte för att få håret mjukare. 

Dessa produkter får absolut okej från min sida, jag älskar färgbevarande produkter och jag ser fram emot att fortsätta använda dessa ett tag och hoppas jag märker en större skillnad längre fram.

Schampot är ditt för 219 kr och Leave-in sprayen är din för 229 kr. Mer info finner ni HÄR.

efter (1 av 1)-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!