Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Måste man använda produkter från samma serie?

Detta är en fråga jag får ofta, så det är dags att svara på denna. Det är lite olika från olika märken, så både JA och NEJ. 

Jag tycker att man ska hålla sig inom samma serie, alltså använder du t.ex Redkens produkter så kan du välja schampo för färgat hår men sedan väljer du inpackning för volym. Oftast är det så att man vill ha ett lättare schampo och sedan ett mer fuktgivande balsam/inpackning.

Jag ska ge er ett exempel på hur jag tänker: 

– Du har ett färgat hår med blekta toppar och en färgad botten (Ombre) men du upplever att hårbotten blir fet fort och du vill kunna föna volym från hårbotten. Men topparna är slitna och du känner att dom behöver med fukt. Då skulle jag rekommendera att kombinera t.ex Kevin Murphy – Balancing.Wash som är ett lättare schampo som går att använda dagligen (rekommenderas ej) men det går. Dessutom är schampot färgbevarande, det är viktigt. Sedan använda Kevin Murphy – Born.Again Treatment (balsam) som är ett balsam som vårdar dina torra och slita toppar – denna produkt är också perfekt för färgat hår.

Det är fortfarande produkter i samma serie men till olika användningsområden. Men jag skulle inte välja ett schampo från t.ex Redken och balsam från Kevin Murphy.

Men jag tycker att det går jättebra att välja olika typer av stylingprodukter från olika märken. Jag är en Kevin Murphy användare, men jag kan tycka att det finns så mycket oljor och torrschampon från andra märken (billigare/dyrare) som funderar superbra också. Som jag alltid predikar om är att du ska hitta en hårvård samt styling som passar dig och din livsstil, alla har olika tycke och smak. Det finns ingen serie som passar alla, oavsett hur bra utformade produkterna är.

Vilka är era absolut bästa hårvård/ – styling produkter? 

sep

(f.v) 1.LÄNK.2.LÄNK.3.LÄNK.4.LÄNK.5.LÄNK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Först måste jag bara säga att jag älskar din blogg och att du är så otroligt duktig på det du gör!
  Och jag skulle väldigt gärna vilja ha din hjälp! Jag har ganska livlöst hår som bara hänger och som blir fett väldigt fort och jag har aldrig färgat det, så jag undrar vad du skulle rekommendera för produkter till nån som mig!

  Ebba 2014-09-15 22:27:09
  Svara
 • För en månad sedan använde jag det som fanns i duschen, oftast barnängens schampoo och balsam eller något från wella. Men sedan investerade jag i hårvård från Matrix biolage, och mitt hår har aldrig varit bättre! Det är lent, ser friskt ut och glänser, och jag har gått från att tvätta håret varje dag till 2-3 ggr i veckan. Det har detsutom växt otroligt mycket på bara ett par veckor! Trodde aldrig att så mycket låg i vilken hårvård man hade hemma i duschen..
  Love it!

  Sara 2014-09-15 12:21:55
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!