Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Remake / blonde to better blonde

Denna dag har gått i ett, jag har varit och provat ut kläder till Blog Awards, jag har varit hos Celina och fixat en nagel och sedan har jag jobbat på salongen – har några timmar kvar. Men dagen till ära så kom min gullhöna Annica för en uppfräshning av hennes hår. Jag gjorde en lite röstning på Instagram vad ni tyckte hon passade bäst i, i stort sätt så var alla eniga om att hon skulle bli mörkare. Men Annica kände att vi skulle köra på ljusare men att vi ändrar tonen.

Jag tycker nog att hon passar i att ha en mörkare grund, hon kommer fram mer och framhäver hennes klarblåa ögon på ett magiskt sätt. Den viljan fick jag igenom, sedan ljusade jag upp längderna lite mer och valde en mattare/beige/kallare blond på helheten.

Vad tycker ni?

annica

Före/Efter

annica1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Supersnyggt! Har nyss hittat till din blogg men måste spontant säga att du verkar riktigt grym på färger.

  Lena 2014-09-24 13:03:16
  Svara
 • Hej Elin! Jag har precis hittat din blogg och är helt kär i dina ombres, speciellt den här på annica och även den på andrea. Jag själv skulle jättegärna vilja ha så också men problemet är att jag har löshår i med keratinvax, går det att fixa ändå? Och vad skulle det kosta isåfall? 🙂

  Emma 2014-09-17 12:23:41
  Svara
 • Super snyggt! Hur har du gjort de underbara lockarna?
  Och har du tips på en bra men inte svindyr hårborste?

  Sofie 2014-09-16 10:47:25
  Svara
 • Hejsan
  Behöver lite mer info här tack… Lägger du ljusa slingor, alltså bleker och sedan en färg på det hela? Vad kallar du den typ av färgning isåfall?
  Yvonne

  Yvonne 2014-09-15 21:49:21
  Svara
  • Svar på Yvonnes kommentar.

   Hej!
   Jag lägger botten, slingor, flerparti paket med färg och sist en nyanstoning med en uppljusning 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2014-09-15 22:34:27
   Svara
 • JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! JAG KÄNNER MIG SOM A MILLION DOLLAR BABY!!! 😀

  Annica Englund 2014-09-15 20:51:20
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!