Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Prisvärda locktänger

Locktången är det hetaste verktyget på marknaden just nu och jag rekommenderar alla att införskaffa sig en. Men många kanske inte har råd att lägga 2000kr på en locktång så jag tänkte tipsa er om några locktänger som jag tycker är okej och prisvärda.

lock

 

(t.v) 1.LÄNK.2.LÄNK.3.LÄNK.4.LÄNK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Tack så mycket! Då skall jag våga mig på att köpa en sådan! Du är en sådan otrolig inspirationskälla. Tack för varje inlägg du gör, besöker din blogg flera gånger dagligen i väntan på nya inlägg. Du är bäst! Med vänliga hälsningar

  Sofie 2014-09-21 12:23:52
  Svara
 • Precis jag undrar som Sofie ovan. Om man ska köpa en locktång eller plattång? Har också rakt hår.

  ErikaJ 2014-09-18 17:37:17
  Svara
 • Och jag är just i färd med att köpa mig en tång för att göra snygga lockar till mitt tunna fina hår. Men frågan är om plattången kan göra ett lika bra jobb? Typ Björn axen straight and curl 3099 , eller CeraWand. Vad hade du valt ifall du skulle köpa antingen eller? Har platt hår så är enbart för lockar jag köper. Känns bara som så många gör nästan finare lockar med plattång….?
  Med vänliga hälsningar, sofie

  Sofie 2014-09-18 06:17:35
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie!
   Jag skulle välja en locktång, kanske 30-32 mm. Plattången kommer för ”skarpa” lockar för ditt tunna/fina hår = blir inte så snyggt.
   Lycka till!

   Elin Johansson 2014-09-19 22:35:51
   Svara
 • Hej! Är helnöjd med alla dina tips här på bloggen & riktigt imponerad av ditt arbete. Min fråga är nu, till sig som har koll, hur tar man hand om sitt hår & hårbotten när man har psorerasis i hårbotten? Har du tips på bra frisyrer för att kunna dölja detta. Har jättestora problem med detta, speciellt på vinterhalvåret och jag börjar få smått panik inför vad som komma skall.

  Tacksam för svar!

  Mvh

  Sandra 2014-09-17 01:11:17
  Svara
 • Hej! Kan du göra en liknande fast med plattänger??? Har haft samma i fem år och den la av igår!!! Så är i stort behov av en ny!

  Linnéa 2014-09-16 19:55:38
  Svara
 • Tack för tipsen! Jag vill väldigt gärna investera i en bra tång utan att tömma börsen. Mitt problem är dock att jag har väldigt ömtåligt hår som nyligen skadats av en plattång (gama) och fått klippas av. Är nu rädd för att använda värmeverktyg som är för varma. Hur ska jag tänka? Jag är jättenoga med värmeskydd, använder Kevin Murphys produkter och tvättar håret 2 g/v (inpackning 1 g/v). Är alltså väldigt noga med mitt hår.

  Är extremt tacksam för svar! Tack snälla för en väldigt bra och intressant blogg. Följer slaviskt!

  /Anna

  Anna 2014-09-16 19:37:45
  Svara
 • Håller med ovanstående. Cerawanden är grym! Den bästa jag någonsin haft! Love it!!

  Sofie 2014-09-16 18:47:55
  Svara
 • Ett måste att lägga till på listan är cerawand! Den är helt magisk och priset toklågt med tanke på världens bästa tång 😉

  Amanda 2014-09-16 16:19:25
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!