Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RECENSION – En mildare hårvårdsserie

Hej på er mina fina vänner! 

Jag får nog höra var och varannan dag att folk eftersträvar lite mildare hårvårdsprodukter. Jag har testat några produkter som tillfredsställer dessa kunders behov.

Wella Professionals Elements: 

Detta är en serie för dig som är lite mer kräsen med vad produkterna innehåller. Denna serie anhåller schampo, balsam, inpackning och leave-in spray. Produkter är helt fri från parabener, sulfater och konstgjorda ämnen. Jag gillar när mitt hår känns fräscht och uppfriskande efter en tvätt och jag tyckte om denna serie faktiskt. Den produkt som föll mig lite mer i smaken är inpackningen, den var riktigt härlig. Man känner att hela denna serie är mildare och det känns bra nu till hösten när vi blir allt känsligare. Jag som har väldigt torr hårbotten passar denna serie mig bra.

Så vill du ha bra produkter som rengör håret på djupet, reparerar och produkter som är fria från sulfater, parabener och konstgjorda ämnen – så är dessa produkter någonting för dig. 

efter (1 av 1)-3

Produkterna kostar: 

– Shampoo – 199:-
– Balsam – 209 :-
– Inpackning – 220 :-
– Leave-in Spray – 209 :-

Mer info hittar ni HÄR.

efter (1 av 1)-4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej
  Jag har väldigt torr hårbotten (speciellt denna årstiden).
  Tänkte testa Kevin murphy-serien, men min fråga är vilken sort du rekommenderar.
  Har för övrigt blekt slingat hår.
  Tack för en bra blogg!

  Cissi 2014-09-17 11:46:14
  Svara
 • Hej!

  Jag vet inte om den här frågan ställts förut, men om man ska till frisören och färga håret/klippa, ska man undvika stylingprodukter i håret då? De gånger jag varit hos frisören så färgar de i torrt hår och det låter som att det kan bli lite extra krångligt att frisören ska schamponera och torka håret innan de skulle färga det. Hur ska jag som kund tänka med mitt hår när jag sätter mig i stolen? Otvättat? Ostylat? Vad föredrar du? 🙂

  Tack för en jättefin och bra blogg, jag har lärt mig massor om håret jag inte visste förut och jättebra tips 😀

  Ida 2014-09-17 11:06:53
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!