Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VIDEO // Så får du dina lockar att hålla – hela natten

Som ni vet så ”preppar” jag alltid mitt hår på kvällen så jag slipper fixa håret på morgonen. Så jag stod i mitt badrum ikväll och kände att jag kan lika gärna visa er hur min kvälls-process ser ut.

Samtidigt så tänkte jag visa er ett väldigt bra knep som ni kan lära er av så att era lockar håller i flera dagar. Jag har använt:

1. GHD CURVE 32 mm

2. Små clips (från frisörgrossist) 

3. Kevin Murphy – Shimmer Shine 

Hoppas ni gillar videon – natti natt <3

elins

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin! Grym tutorial, jag älskar den!! Jag undrar bara, när har du i värmeslyddande spray?

  Ebba 2014-10-08 16:39:50
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej Ebba!
   Jag har alltid det i blött hår. Sedan applicerar jag det i form av olja morg, kväll så det räcker. Man behöver inte alltid applicera värmeskydd precis innan styling. Kram E

   Elin Johansson 2014-10-09 11:55:22
   Svara
 • Snyggt! Saknar mitt löshår när jag ser detta. Hur sitter ditt i?
  Tack för tipsen!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

  Malin 2014-09-22 23:28:04 http://malinedlund.blogg.se
  Svara
 • Hej! Din hårfärg är otroligt fin! Vilken färg har du i botten? Skulle själv vilja ha det så lagom brunt.

  Evelina 2014-09-21 22:15:15 http://Damernas
  Svara
 • Hej!

  Jag har naturligt lockigt hår och jag går till min frisör och slingar (bleker) mitt hår ca var 3-4 månad för att se sådär blond ut som jag vill vara. Så jag undrar, vet du om det finns något schampo och balsam som är bra både för de som vill definiera lockarna och för de som har färgat hår? Det hade varit en helt grym kombination som jag verkligen hade älskat att få ha i mitt badrum!

  Hoppas på svar!

  Ha en fortsatt bra dag 🙂
  /Christel

  Christel 2014-09-19 21:09:39
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en suverän blogg 😀 du verkar så otroligt ambitiös och duktig på det du gör! Till min fråga: Min frisör tipsade mig om att göra en keratinbehandling. Självklart googlade jag på detta och hittade allt ifrån att ”det är fantastiskt” till ”efter en månad hade jag tappat halva mitt hår”. Vad tycker du om detta?? Är det bättre än brazilian blowout? Jag har lockigt, ganska frissigt halvlångt (slitet) hår, är det värt att lägga ca 2000 kr på detta? Eller räcker det med t.ex. Lanzas Keratin Healing Oil Serie?

  Jag har alltid använt mig mycket av både fön och plattång, vilket har resulterat i att mitt hår har ”stannat upp”. Det blir liksom aldrig långt, även fast jag köper alla möjliga dunderprodukter för hur mycket pengar som helst. Det skulle vara så skönt att komma ur duschen utan frissigheten och okontrollerade halvdana lockar, samt att slippa behovet av plattång.
  Tacksam för svar! Många kramar /Amanda

  Amanda 2014-09-18 22:36:22
  Svara
 • Hej! Jag har naturligt lockigt hår. Men inte snygga lockar utan alla lockar ser typ olika ut. Jag älskar att ha lockat hår men måste alltid platta håret och sen locka.. Har du något tips för hur en tjej med lockigt hår kan få det rakt utan plattång?

  Emilia 2014-09-18 22:26:11
  Svara
 • Hej Elin!

  Kan du visa i en video hur man stylar en
  ”parted bangs” 🙂

  Erika 2014-09-18 10:25:01
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!