Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

It’s time… Blog Awards 2014

Hej på er!

Dagen D är här, det vankas party och Blog Awards 2014. Jag är superglad över ni som nominerade mig, jag kom inte ända fram men jag veta det var så många som röstade på mig – tack snälla. Men jag ska ta med mig min karl på galan ikväll, det ska bli superkul.

Jag ska även styla Andrea och Annica inför galan så ni kommer få se massor med bilder från salongen sedan. Jag har även lagt fram allt jag ska ha på mig ikväll. Jag ska bära kläder från min fina bloggkollega Valerie, skor från Acne och en längre ”kofta” från Rodebjer och väska från Balenciaga.

Vi hörs senare under dagen!

efter (1 av 1)-3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!