Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tack för igår // VR Blog Awards

God morgon!

Vilken härlig kväll det blev igår. Jag hade bjudit in Andrea och Annica till salongen, jag fixade deras hår och vi förfestade på samma gång. Sedan tog vi oss till Fotografiska där Blog Awards 2014 gick av stapeln. Det var bubbel i massor, fotografer överallt och väldigt mycket roligt folk. Jag tackar Valerie för min magiska outfit, kände mig så snygg!

Jag tycker att Ida Warg var så värd sitt pris för bästa träning/hälsoblogg och Linda Hallberg för bästa skönhetsblogg. Sedan blev jag väldigt sur för att inte Andrea vann årets livsstilsblogg, förstod inte vad som hände?!

Jag ska jobba vidare nu men bilderna på tjejernas hår kommer komma upp ikväll. Ha en MAGISK fredag <3

bloga

Min älskade pojkvän och jag på röda mattan!

efter (1 av 1)-7

salong

blogawards1

Hela gänget, sen träffade jag grymma Celina också!

efter (1 av 1)-4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej vill bara säga att din blogg är jätte bra!
  Jag undrar även vad man ska använda för produkter om man har torrt hår, vad ska man göra för att få håret se mer livligt ut 🙂 kram

  Elin 2014-09-19 23:08:08
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej!
   Men tack snälla, vad roligt att du gillar min blogg 🙂
   Jag tycker du ska använda Kevin Murphy – Born Again serien, det kommer göra ditt hår gott.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-09-23 00:11:24
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!