Frisyrer på Blog Awards 2014

Vilken kväll, hela dagen på sociala medier så har denna gala yrat runt som en löpeld – SÅ KUL. Men jag lovade er att visa Andreas och Annicas hår som jag fixade inför Blog Awards.

Vi träffades tidigt på salongen och drack champagne, åt frukt och choklad. Projekten innan man ska någonstans är oftast trevligast, haha.

1

Här har vi Andreas hår. Ni kanske kollade på min senaste video, HÄR. Jag tvättade hennes hår med volymgivande schampo och balsam. Sprayade root-lift i hårbotten samt en föningslotion. Jag volymfönade hela håret med olika rundborstar – sedan lockade jag hela håret väldigt noga och pinnade upp varje lock där jag ville ha dom. Andrea sminkade sig och bytte om under tiden som lockarna svalnade. Sedan borstade jag ut dom med fingrarna och avslutade med waxspray.

Lockarna höll hela kvällen (och dagen efter) och lockarna blev nästan snyggare ju länge vi kom in på kvällen. Jag älskar hennes nya hårfärg som vi gjorde förra veckan, TO DIE FOR. 

2

3

Nu kommer vi till Annicas hår. Hon har oftast utsläppt hår vid varje tillställning, vilket är magiskt snyggt. Men denna gång kände jag att vi måste göra någonting annorlunda. Hon hade en vacker feminin klänning och då ville jag att hon skulle ha uppsatt hår. Istället för att bara slänga upp håret så vill jag att tofsen ska sättas högt. Delade upp håret så jag kunde dra två hårdelar (framparti) omlott över tofsen. För att göra det hela lite coolare och trendigt så flätade jag en lös/slarvig fiskbensfläta och fäste med en genomskinlig snodd.

5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Tycker du verkar fantastisk med hår. Har en fråga! Jag tränar cirka tre gånger i veckan och spelar match på helger. Ofta väldigt svettigt då det är innebandy. Jag vill därför alltid duscha mitt hår, även om jag vet att det sliter på håret. Har du något tips till oss som känner oss tvingade att duscha ofta? Känner mig så ofräsch om jag inte gör det!

  Mvh Ida

  Ida 2014-09-21 19:24:40
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida!
   Du kan klicka dig in på det här inlägget som jag skrev för ett tag sedan 🙂 :http://elin.damernasvarld.se/2014/08/06/sa-skoter-du-haret-vid-traning/
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-09-23 00:08:33
   Svara
 • Hej bästa Elin!
  Tack för alla dina bra tips och din blogg äger läser den dagligen.
  Jag har en fråga och jag skulle bli jätte glad om du kunde skriva ett inlägg om min fråga.
  Nu till min fråga, jag har ett tjockt lockigt utländskt hår och jag skulle vilja att du tipsar mig om bra hårprodukter som shampoo, balsam, inpackning, leave in produkt ja you name it som passar mitt hår men även bra verktygs produkter. De ska inte kosta för mycket.
  Tack på förhand.
  Keep up the good work

  Fatima 2014-09-21 19:06:45
  Svara
 • Vad använder du att pinna upp lockarna med? Vanliga hårnålar?

  Nina 2014-09-21 14:47:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!