Dagens tips – Sprayen som håller lockarna på plats

Hej på er!

Det är måndag, en ny vecka och nya möjligheter. Jag tänkte tipsa er om en produkt som jag tycker ni borde klicka hem. Jag pratar om:

GHD Style – Curl Hold Spray

– Som är en värmeskyddande spray som motverkar frissighet och hjälper dina lockar att hålla mycket länge. Den appliceras i torrt hår och därefter lockar du håret med valfri tång. Jag upplevde att håret blev mycket glansigare och borstar man sedan ut lockarna med en svinborste så blev ”fallet” mycket finare. Doften är fräsch och håret blir INTE kladdigt eller strävt. Jag använder denna jämt innan jag rullar upp håret på värmespolar.

Denna produkt får toppbetyg av mig, den kostar 229 kr och ni kan klicka hem den HÄR

efter (1 av 1)-2 efter (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Innehåller den silikoner? Håret blir väl inte rent när ett sulfatfritt shampo används?

    Vore jättebra att veta hur man kan göra när hårspray etc och annat som inte sulfatfritt shampo kan ta bort i duschen.

    Marielle 2014-09-22 12:00:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!