Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bella på besök //

God förmiddag!

Hoppas att allt är bra med er. Det är svin kallt och ruggigt ute, men vad blir inte bättre då om man går till frisören?! Jag har spenderat hela morgonen med Isabella, det är alltid så kul när hon kommer hit. Vi har alltid så roligt och hon ger en sådan energi som alla vill ha en tidig morgon mitt i veckan.

Bella är den typiska svenska blondinen och alla vet att efter 4-6 veckor så blir den blonda färgen lite dassig just för att det fastnar så mycket ”skit” på håret så som avgaser, yttre påverkan samt produktrester. När jag färgar en SoftOmbre t.ex så behöver man inte besöka friören mer än fyra gånger per år, men när man är som Bella – supersnygg blondin så måste man underhålla håret oftare. Så vi håller oss till 8-10 veckors intervall så hennes hår håller sig snyggt och fräsht.

Jag blir alltid så avis när jag färgar dessa magiska blonda färgerna, det är så snyggt och exotiskt. Sen är Bellas hår helt magiskt, kom ni ihåg första gången då hennes hår var trasigt och torrt – hennes hår börjar få ett helt nytt liv igen och det är just det jag står för. Välvårdade, glansiga och levande hår!

Vad tycker ni?

bella

Före/Efter

bella2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Gud så duktig du är!
  Vad använde du för att få till de fina lockarna?
  Kram

  Isabella 2014-09-24 23:14:18
  Svara
 • åh va snyggt!! hur gjorde du hennes lockar och vilka produkter använde du?

  caroline 2014-09-24 21:53:33
  Svara
 • Men gud va fint. Hennes hår har ju växt helt otroligt. Översta bilden till höger är en dröm! 🙂

  Rebecca 2014-09-24 17:24:39
  Svara
 • Hej Elin! Måste först säga att du är så otroligt duktig på det du gör.
  Sen till min fråga;
  Jag har lockigt hår och har alltid haft det. Nu det senaste har jag börjat gilla mina lockar mer och plattar det inte längre då det sliter så mycket. Men varje gång jag går till min frisör så plattar hon håret på mig för att sedan klippa det, då det antagligen blir enklare för henne. Men nu vill jag att hon ska klippa utifrån mitt svall och inte ett rakt hår, som jag vanligtvis inte har. Sen vill jag inte heller slita på det.
  Så min fråga är, kan man begära av sin frisör att hon klipper efter sitt eget svall? Är det här något som ”nybörjare” gör eller gör alla frisörer såhär innan klippning? Ska man då förvänta sig att man får en ojämn klippning?

  Otroligt tacksam för svar!
  Kram Olivia

  Olivia 2014-09-24 16:37:54
  Svara
 • Hej! Vad händer med håret/hårfärgen om man bara har i väteperoxid och inte pulvret?

  Kris 2014-09-24 12:55:35
  Svara
 • Superfräsch blond nyans och riktigt härligt svall. Är själv blondin och tycker alltid det är en konst att få till precis rätt blond nyans. Min frisör färgar utväxten och drar några få slingor mitt på hättan. Sedan avslutar hon med en sandblond nyansering. Vad gör du med Bellas hår? Nyfiken!

  Lena 2014-09-24 12:20:21
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!