Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New Nails // This is insane

Jag är nu i nagelhimmelen… Hon har gjort det igen, min underbara och magiska Celina. Jag känner igen mig så mycket i henne, vi sitter alltid som två barn och ritar, planerar och tar fram varenda kreativa ådra som vi har tillsammans och skapar ny design varje gång. Jag hittar aldrig några naglar som jag vill ha, utan jag ÄLSKAR att vi skapar något tillsammans – vilket ni kanske har märkt. Det finns inga naglar som liknar mina, det är precis samma när det gäller mina hårfärger jag gör. Det finns INGEN som kan göra mina fägringar. Det är precis det som jag älskar!

Så vad tycker ni?

efter (1 av 1)-7 efter (1 av 1)-6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!