Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TREND-NEWS – / Vem vågar?

En trend som är relativt ny är miniluggen, en trend som är väldigt smal men hittar man person som har den passande ansiktsformen och looken så kan det vara de snyggaste jag vet. Den går självklart att styla och klippa i alla dess former men denna look är sexig och dramatisk – me like. 

Det jag gillar men denna frisyr är att har man ett väldigt vackert ansikte så framhävs det väldigt vackert. För dom som tycker om att sminka sig mycket så är denna frisyr väldigt passande. Det vikigaste av allt är att om du vill ha denna frisyr så gå till en kunnig frisör som hjälper dig med vad du passar i och klipper en snygg frisyr utifrån dina förutsättningar.

fringe1 fringe3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilken slump! Klippte precis baby bangs i veckan!

    ella 2014-09-25 16:25:54
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!