Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag har hittat en ny favorit / Ett billigare alternativ

Jag har fått testa en ny olja som jag är helt förälskad i – Lee Stafford – Color Fade Protection Oil

Det har börja en ny generation utav håroljor på marknaden nu som jag är väldigt positiv för. Produkter som innehåller Baobab, Mafura, Mongongo och Marula oljor är helt påväg i rätt riktning, Argan-olja i alla ära – men nu är det dags att få fram ett ännu bättre innehåll i håroljorna tycker jag.

Jag tycker att det som håret behöver mest utav är fukt och det får man mest från håroljor eller leave-in lotion. Jag vill verkligen tipsa er om denna olja som är mycket billigare än andra oljor men har ett helt nytt tänk bakom sig. Skyddar hårets färg mot UV-strålar och doftar jättegott.

Oljan kostar ca 149 kr och finns att köpa HÄR.

IMG_0002 IMG_0001

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin!
  Då jag ofta läser din blogg och hittar så mycket inspiration här tänkte jag pröva Kevin Murphy!
  Jag är TYVÄRR INTE NÖJD med dem då jag upplever att håret blir väldigt flygigt och statiskt!
  Jag antar att jag köpt fel produkter! Jag köpte Angel wash samt rinse och fick hjälp i butiken av utbildad personal. Just dessa produkter är för färgat och fint hår men då jag precis klippt mig 12 cm och blivit kvitt alla gamla slingor samt tycker jag själv att håret INTE är tunt och fint då jag har ett i mitt tycke normalt till fett hår! Kan du rekommendera några andra produkter i Kevin Murhy eller ska jag återgå till Redken som jag tycker är superbra för mitt hår?
  Ha en fortsatt skön helg och tack för bra blogg!
  Kram Theresa

  Theresa 2014-09-28 15:58:58 http://Vetej
  Svara
 • Hej!
  Finns det någon annan stans man kan köpa denna olja eller måste man beställa från nätet, tack för en jätte bra blogg!

  Maja 2014-09-28 14:14:11
  Svara
 • Hej Elin,
  Vad tycker du om att tunna ut tjockt hår? Jag har fått höra från flera håll att det ska vara jättedåligt för håret, stämmer det eller är det bara en myt?

  Res 2014-09-28 12:06:20
  Svara
 • Hej Elin! Jag undrar varför jag hela tiden får massa vita pluppar på mina hårstrån? Där pluppen eller pricken är kan jag bryta av hårstrået. Trots att jag klipper mig så kommer dom tillbaks jättesnabbt på topparna igen. Vad är detta? Hur får man bort det här? Håret ser så slitet ut!

  Frida 2014-09-28 04:09:31
  Svara
 • Hej! Jag undrar on du har någon erfarenhet av användning utav Lea staffords schampo? Hair grow eller vad den heter, har hört mkt bra om den o att tex håret ska växa otroligt mycket av den serien, tror du själv att detta fungerar? Jag vet att det måste beror på näring o att klippa topparna regelbundet men undrar om detta kan hjälpa till på traven? Har även provat b vitamin, siliciea osv.., tack på förhand

  Sara 2014-09-27 18:27:00
  Svara
 • Hej!

  Jag undrar om du har några tips på frisyrer man kan göra när man har hår till axlarna ungefär och inte så jättetjockt, jag vill att det ska se ut som mer hår än vad jag har!

  Tack för dina hårtips, du är grym!
  Kram

  Lina 2014-09-27 16:22:30
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!