Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Säg välkommen till en ny trend

Som ni läste i rubriken så är det dags att välkomna en ny Hollywood trend – säg hej till: The Wob som är (wavy bob eller lobs). På svenska kan man säga att det är en vågig page i alla längder. Jag är mycket för vågiga frisyrer och nu när detta har kommit upp på tapeten så -Ä N T L I G E N-.

Kändisarna i Hollywood klipper av sig håret hela tiden, vilket jag redan har informerat er om men att ”pagen” har sköljt över kändisarna trodde jag aldrig. Detta är en frisyr som är livlig, trendig och den passar in hos alla åldrar. Det som jag gillar med denna look är att den växer ut rätt fort och efter tre-fyra månader så har du fått ut en helt ny frisyr. Så man kan alltså ändra look fyra gånger per år, hur roligt är inte det?!

Det är inte bara klippet som är viktigt för denna look utan stylingen. Att styla håret är en vardag för alla idag och denna frisyr kräver verkligen en styling.

Hur stylar jag en (The Wob): 

– Applicera volymgivande produkter i handdukstorkat hår

-Föna håret med en rundborste

-Använd en locktång, mellan 30-32 mm (beroende på hårlängd) och locka håret slarvigt. Använd små och stora hårdelar för att skapa textur. 

-Låt svalna och dra igen fingrarna i lockarna för att skapa textur. Avsluta med saltvattenspray och välj valfri bena. 

Klart!

wob thewob

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vilket saltvattenspray använder du för stadga? Har inte testat något jag gillar!

  Caroline 2014-10-03 07:07:58
  Svara
 • Hah! Det där är ju precis min frisyr, helt utan styling dessutom 😀 En perfekt frisyr för oss som är vågigt och behandlat hår. Då kommer volymen och vågorna på köpet.

  Jessica 2014-09-29 08:55:04 http://www.intravision.se/blogg
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en jättebra blogg och tack för att du ger så otroligt bra tips! Men jag har en fråga, när du säger att du har klippt en ”frisyr” på en kund, hur menar du då? Kram

  Wilma 2014-09-28 22:08:29
  Svara
 • Exakt så ville jag ha mitt hår! Mitt självfall ser ut som Nicole Richie’s hår här och jag tycker det är så fint, men min frisör sa att eftersom mitt hår är så tjockt så blir det inte bra och hon vill inte klippa ”lob” på mig 🙁 Antar att man får lyssna på experterna 😛

  Kalifornienmamman 2014-09-28 17:40:09 https://kalifornienmamman.wordpress.com/
  Svara
 • kan inte du tipsa om bra värmeskydd ?:)

  Linda 2014-09-28 17:23:08
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!