Dags att ta tag i volymen?!

Nu ni, nu kommer det komma någonting som jag tror ni kommer gilla. Jag har alltid älskat UNITE´s produkter, för mig är alla produkter väldigt lyxiga och varenda produkt som jag testat eller jobba med från UNITE fungerar precis som det ska. Produkterna finns inte överallt utan det är speciella salonger runt om i Sverige som säljer dessa.

Men nu har dom kommit med en ny produkt som jag verkligen kan rekommendera till dig som vill ha volym i vilket hår som helst utan att känna kladdet eller den onödiga strävheten.

UNITE TEXTURIZA Spray

– Det är en torr och genomskinlig spray som appliceras i torrt hår, går bra i hårbotten som på längderna. Den är lätt att använda och ju mer som sprayas i håret desto mer stadga ges. Jag är kär, alla borde ha en sådan här i badrummet. Kom ihåg att skaka flaskan ordentligt innan användning bara så blir det kanon. Det blir din för 325 kr och tro mig, lockarna/frisyren kommer hålla hela natten lång.

IMG_0001 IMG_0002-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Går den att använda i svart hår utan att det ser ut som att man har mjäll?

  Anna 2014-10-04 21:00:46
  Svara
 • Var får man tag i denna? Grym blogg btw!

  Sofie 2014-10-02 18:54:05
  Svara
 • Kan man beställa denna nånstans?

  Sandra 2014-10-01 16:17:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!