Before/After – Brombre

Jag har varit helt sänkt hela veckan, men jag prövade jobba igår några timmar – det gick helt ok men jag ska vara hemma några dagar till. Jag hade två helt magiska kunder som gjorde mig på gott humör och jag fick bli lite glad över att få skapa lite hårfärger. Jag tänkte visa er en av dessa hårfärger, den magiska Brombren. Det är så roligt att ens jobb kan både stjälpa en samt göra en så glad, när jag står och tar min efterbild på kundens hår så blir jag helt varm i kropp och själ och den känslan tycker jag alla ska känna efter en arbetsdag.

Men min kund var helt inne på att bli helt brunett igår, men vi gjorde en ljusare SoftOmbre på henne i maj – visst är det längesen? Så nu var det dags för en renovering, jag vill säga det också att denna kund är den kund som har det bästa håret utav alla mina kunder. Så möjligheten för mig att färga hennes hår är oändlig och allt bara klaffar – jag kan leka med färgerna till max och jag har full kontroll över vad som kommer hända x10.

Men jag tyckte vi skulle ha kvar lite utav det ljusa men ändra tonen på det ljusa istället. Jag färgade även grunden betydligt mycket mörkare men mötte upp gradvis till dom ljusaste längderna. Så hon får det bästa utav två världar, vara mörk men ändå få ett rörelse i färgen genom dom ljusare partierna.

Vad tycker ni?

beforeafter

Före/Efter

beforeafter2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Jag undrar om du finns i Stockholm?
  Tycker du är jätte duktig och i sånna fall vad tar du om jag skulle vilja färga mitt hår till ombre?

  Vanessa 2015-04-21 20:29:23 http://Vanessasblogg.se
  Svara
 • Naturligt och snyggt

  ErikaJ 2014-10-07 14:41:38
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en fantastiskt inspirerande blogg. Jag tänkte kolla om du har någon erfarenhet av Blowpros produkter?

  Camilla 2014-10-05 16:01:56
  Svara
 • Superfint! Jag gillar verkligen hur du kan tona ned det som blivit ljust under sommaren men hålla en naturlig linje samtidigt. Hoppas du snart mår bra igen!

  Nina 2014-10-05 15:12:25
  Svara
 • drömfärgen!

  carro 2014-10-05 15:00:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!