Kändisarna har funnit Rose/Gold Haircolor

Kom ni ihåg när jag skrev om Rose Gold Hair? Ni finner inlägget HÄR. Denna trend är väldigt ny och det är mest fina photoshopade studio bilder som visar denna hårfärg, men nu har kändisarna verkligen hoppat på denna trend. Det är många av er som hört av er om denna hårfärg, jag är ändå lite förvånad att den fått så mycket bra feedback. Tekniskt kan man säga att det är en ljus guld, koppar-röd färg med skiftningar. Det får gärna vara lite djupare färg mot rötterna/ansiktet men annars ska denna färg tala för sig själv utan slingor.

Guld, koppar och röd är oftast dom färger jag får tampas med varje dag. Kunderna skriker efter kalla färger och så fort man talar om en gullig nyans så skriker man rätt ut. Men jag hoppas att denna trend kan göra oss lite mer villiga att tänka annorlunda, denna hårfärg är magisk på rätt person.

rose rose1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • De tre första är snygga men den sista på Sienna Miller ser dassig ut. Förstår att det är principen men jag gillar det inte. Jag tycker hyn ser glåmig ut då.

  ErikaJ 2014-10-08 10:49:13
  Svara
 • Hejsan. Jag har färgat håret från ljust blont till ljusare rödblont/koppar aktig färg och funderar på vad jag ska välja för schampo/balsam som kanske får håret att bevara hårfärgen längre och samtidigt som den kanske återuppbygger (eftersom jag blekt de tidigare)? Kanske ska tilläga att jag använder även revolon 740. Mvh Sanna 🙂

  sanna 2014-10-06 18:13:45
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag har en fråga, som jag har gått och grubblat på ett tag. Varje dag, eller de dagarna som jag har utsläppt, så kan jag uppleva att håret går från att vara välborstat, glansigt och fint, till att bli lite trassligt, och mindre glansigt. Förstår du? Detta kommer inte efter halva dagen, utan det kan komma efter någon eller några timmar bara. Vad ska jag göra? Ska jag alltid ha en borste till hands som jag har nu, eller finns det något annat sätt? Kramar

  Emma 2014-10-06 07:35:01
  Svara
 • Hej!

  Jag har hår som är lite nedanför axlarna och jag är nöjd med den längden, MEN mitt ”överhår” och håret längst fram vid ansiktet vill inte växa och bli nedanför axlarna. Jag har inte särskilt tjock hår och vill gärna ha det jämnlångt men det verkar stört omöjligt. Håret är i bra kvalité och jag gör ”allt som man ska göra”, men ändå vägrar det växa. Vad kan det bero på?

  Kram och tack för en bra blogg!

  Isabelle 2014-10-05 22:29:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!