Hair Butter & Blow Dry Smootheee

Jag vill tipsa er om två till produkter från Lee Stafford – Moisturising Hair Butter & Moisturising Blow Dry Smootheee. 

Jag gillar denna serie, den är tjejig, luktar magiskt gott och har ett bättre pris. Detta är en inpackning samt en fönings lotion som ska tämja bångstyrigt hår. Inpackningen är precis som namnet, smör-konsistens och krämig. Vilket jag helt gillar för då är det inte så mycket alkohol (vatten) i produkten. Jag lät den sitta i 20 minuter och känner kanske att håret inte blir lika lent och friskt som när jag använder min vanliga inpakning (KM Born Again). Men det är inte så konstigt, denna är mer en budget produkt men en väldigt bra sådan.

IMG_0007-2

Denna inpackning blir din för ca 169 kr, ett väldigt bra pris för denna produkt. Jag skulle bara köpa denna för doften, till och med min pojkvän reagerade. 

Föningslotion (150 ml 159:-)  nja, jag tycker den blev för tung för min smak. När jag testar olika produkter så tar jag alltid lite i taget för att kunna gradvis se NÄR produkten blir bra. Men jag kände att denna var för tung och nästan att topparna känns ”skåriga” när håret blev torrt, då får man inte glömma att jag har löshår också. Då tycker jag nog att oljan (HÄR) räcker innan föning om man vill använda denna serie till allt.

Alla produkter finns att köpa HÄR

IMG_0005 IMG_0006

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Oj. Det var verkligen inte meningen att låta spydig, förlåt för det i sådant fall. Att du blev så sur för att jag frågade varför du inte har svarat på flera dagar… Jag brukar inte gå in på din blogg och visste därför inte hur mycket du har att göra/hur många som skriver osv. Jag förstår absolut om du inte har tid att svara direkt (jag har själv väldigt fullt upp) men då kan du ju bara förklara att du har väldigt mycket att göra på ett trevligt sätt, inte på det där sättet 🙂

  Jag menade i alla fall inte att låta spydig, tråkigt att du uppfattade det så.

  Ha det bra! 🙂

  S 2014-10-08 21:14:28
  Svara
 • Varför svarar du inte på frågorna? :/

  S 2014-10-08 13:57:14
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Hej igen Sofie!
   Har du kanske missat att jag har ett jobb som jag spenderar min fulla tid på? Jag har två dubbla heltidsjobb, samt en mailbox som du nog skulle få magsår av att titta på. Jag svarar på era läsarfrågor i mån av tid, det finns inte en enda bloggare som lägger ner så mycket tid till att svara på läsarfrågor som jag gör – eller har så bra dialoger till sina läsare. Jag tycker om mina läsare så mycket just för att dom är så förstående och uppskattar att när jag svarar på frågor så lägger jag kanske ner två timmar på EN fråga när jag svarar i ett inlägg.

   Så kom inte här och ställ en spydig fråga om varför JAG inte svarar på läsarfrågor.
   TACK!

   Elin Johansson 2014-10-08 14:12:04
   Svara
 • Undrar också det som Frida skrev om Macadamia och Moroccan oil produkterna. Jag är väldigt nöjd med dom men undrar om de verkligen är bra eller om de bara ”känns” så? 🙂 sen om du kan svara på min fråga om Kevin Murphy vore bra!

  Sofie 2014-10-06 21:20:33
  Svara
 • Kan du inte förklara vad en föningslotion gör för ditt hår stylingsmässigt? Är det som mouse eller hur fungerar det? Tack för en grym blogg 🙂

  Maja 2014-10-06 19:37:04
  Svara
 • Hej elin! först och främst, superbra blogg. Jag undrar om du har testat några av macadamia natural oil produkterna? kanske deep repair masque? isfåfall, vad tycker du om dem?

  frida 2014-10-06 18:58:07
  Svara
 • Hej! Är Kevin Murphy produkterna ekologiska? Alltså är den sulfat, paraben, silikonfria?

  Sofie 2014-10-06 17:15:27
  Svara
 • Hej! måste bara börja med att säga, vilken härlig blogg! Jag undrar om du skulle kunna tipsa om lite färgbomber? Jag har slingat(blekt) mitt hår hos frisör så länge jag kan minnas. I grunden har jag ett såkallat ”rått”färgat hår som jag bara tycker är såå tråkigt, just nu är jag inte sådär superblond utan mer gjort slingor för att liva upp håret lite, får heller inte någon extrem utväxt. Jag har precis börjat plugga och känner nu att jag inte kommer kunna lägga dem pengarna att gå och slinga hår var fjärde månad, så finns det någon fin färgbomb jag skulle kunna använda mig av bara för få en finare ton och glans i håret? skulle bli så glad om du svarade på min fråga, Ha en fin måndag!

  Kajsa 2014-10-06 14:13:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!